Chocolatte

titel-kronkel

Fairtrade chocolademelk concept met presentatiekist

 

Luxe
presentatiekist

 

 

peeze-chocolatte-zonder-ser
titel-kronkel

Chocolatte tabletten
melk, puur & wit
1

chocolatte-assorti
titel-kronkel

Servies
& bestek

1

chocolatte-kop
titel-kronkel

Tafelkaarten &
digitale beelden

1

titel-kronkel

> neem contact op


Sam Sam, Enschede

“Inmiddels werken we 4 jaar met Chocolatte en nog steeds reageren gasten verrast wanneer zij hun bestelling krijgen. Er kan worden gekozen uit witte, melk of pure chocoladetabletten, die zij zelf door de warme melk roeren. Gasten vragen het hele jaar door om warme chocolademelk, dus dit hebben wij standaard in ons assortiment. In de wintermaanden worden er gemiddeld 50 koppen per dag gedronken. Een must voor elke horeca, wij kunnen in elk geval niet zonder”

Chocolatte chocolademelk

titel-kronkel

Warme chocolademelk zoals u nog niet eerder geproefd heeft… Niet alleen lekker in de winter, maar het hele jaar door! Het geheim zit ‘m in de ingrediënten: geen cacaopoeder of kant-en-klare chocolademelk, maar échte Belgische chocolade, gecombineerd met verse warme melk.

Fairtrade
Chocolatte zorgt voor een pure en unieke smaakbeleving. Heerlijk om te drinken en ook nog eens duurzaam en verantwoord. De cacaoboeren krijgen namelijk een eerlijke prijs en we zorgen voor een milieuvriendelijke en biologische productie.

Dat smaakt naar meer!
Puur, wit of melk? Voor welke smaak gaat u? U kunt kiezen voor een verpakking met 15 of 50 sachets met de smaak van uw keuze, of voor de verpakking met een assortiment van alle smaken. Voor als u echt niet kunt kiezen…

Meer informatie?

Wij informeren u graag over de mogelijkheden van het Chocolatte concept binnen uw zaak.

hot-salted

Dit recept is te downloaden via onze receptenpagina

Naam bedrijf*

Contactpersoon*

Plaatsnaam*

E-mailadres*

Telefoonnummer*
We wijzen u op onze privacy verklaring en onze algemene voorwaarden.