Van 7 t/m 15 mei vindt de World Fairtrade week weer plaats. Koop je Fairtrade, dan weet je dat de boer een eerlijke prijs krijgt voor zijn producten en kan investeren in een duurzame toekomst. Fairtrade, ook bekend als Max Havelaar, is zowel een keurmerk als een beweging. Tijdens deze week steunen we boeren door extra veel Fairtrade koffie en thee te drinken. Ruim 20 landen doen mee, kunnen ze ook op jou rekenen?

Fairtrade Coffee en Tea Challenge

Peeze is al licentiehouder van het Max Havelaar keurmerk sinds het eerste uur. Al onze thee is Fairtrade en ook onze koffie is gecertificeerd. Onze Mex – Eco koffie is zelfs 100% klimaatneutraal! Wij doen dan ook graag mee met de grootste Coffee en Tea Break ter wereld. Maar om echt een record te vestigen, hebben we hulp nodig! Jullie hulp! Doe mee en daag vrienden, familie en collega’s uit!

Wat kun je winnen?

Onder de inzendingen verloten we 2 kookboeken Eerlijk Eten t.w.v. € 24,95 met 80 makkelijke Fairtrade recepten om je vingers bij af te likken!

Fairtrade Kookboek winactie 

Zo doe je mee!

  1. Maak een foto van jouw/jullie Coffee en Tea Break tijdens de Fairtrade week.
  2. Plaats deze op je/jullie tijdlijn en tag ons in je bericht
  3. Daag vervolgens vrienden, familie of collega´s uit hetzelfde te doen.

 

 

Fairtrade collectie

Wil je de boeren ook na de Fairtrade week blijven steunen?  We geven nog eens 3 kookboeken weg bij bestellingen uit de Fairtrade collectie!