De Eversys Cameo combineert een automatische bereiding met het echte barista gevoel

Kiezen voor een volautomaat of een halfautomaat. Twee uitersten waar je tussen moet kiezen als je op zoek bent naar een nieuwe koffiemachine. De Eversys Cameo balanceert hiertussen en dient de klanten die het gemak van een volautomaat willen, met de kwaliteit en beleving van een halfautomaat.


Als een horecazaak of bedrijf op zoek gaat naar een nieuwe koffiemachine maken ze, naast de keuze voor koffiebonen of gemalen koffie, ook de keuze voor een vol- of halfautomaat. Een halfautomaat vergt meer werk maar bereidt (in potentie) een betere koffie dan een volautomaat. Daarentegen is een volautomaat makkelijker in gebruik en zijn er minder barista vaardigheden nodig.

De Eversys Cameo brengt baristakwaliteit en gemak dichter bij elkaar.

De Eversys Cameo combineert een automatische bereiding met het echte barista gevoel en een hoge kwaliteit koffie. De Eversys Cameo is een innovatieve espressomachine die met één druk op de knop 1 of 2 koffie maakt. Ook de melkkan kan vanuit een reservoir automatisch gevuld worden met perfect opgeschuimd melk. Het enige wat overblijft is het mooi inschenken van de melk voor een cappuccino van barista kwaliteit. Maar het verschil zit hem niet alleen in het handmatig inschenken van de melk maar ook in de (technische) bereiding van zowel de koffie als de melk.

Programmeerbaar 

Alle koffierecepten kunnen voorgeprogrammeerd worden, zodat de uitgifte altijd even nauwkeurig en efficiënt wordt uitgevoerd. Hierdoor is een constante productie en kwaliteit gegarandeerd.

Baristakwaliteit melk 

Met het EMT wat staat voor Electronic Milk Texturing systeem, kan er per koffiesoort ingesteld worden wat de textuur van de melk moet zijn. Per zetting kan er nog afgeweken worden van de standaard afhankelijk van wat je als koffiedrinker lekker vindt. Het opgeschuimde melk is van hoge kwaliteit en vergelijkbaar met die in een goede horecazaak.

Minder waste

De Cameo heeft de optie genaamd 1.5 step waardoor er veel minder melk weggegooid hoeft te worden. Plaats de kan onder de stoompijp en na het kiezen voor 1 of 2 kopjes wordt de melkkan precies afgemeten gevuld met perfect opgeschuimd melk. Hierdoor heb je altijd precies voldoende melk en gaat er vrijwel geen melk verloren. Een stoompijp voor handmatig opschuimen of een combinatie van handmatig opschuimen en het 1.5 step systeem is ook mogelijk. De Cameo biedt tevens de optie een melkkoffie geheel volautomatisch te bereiden.

Separate boilers

De kwaliteit van de espresso wordt in grote mate bepaald door de temperatuur van het water. Daarom is er bij de Cameo gekozen voor aparte koffie- en stoomboilers. Dankzij deze gescheiden boilers blijft de temperatuur altijd optimaal en hebben piekmomenten geen consequenties voor de kwaliteit.

Thee 

Bijna alle koffiemachines hebben vandaag de dag een heet water uitloop voor thee. Maar er zijn maar weinig machines die het mogelijk maken om meerdere watertemperaturen in te stellen. Afhankelijk van de theesoort die je wilt bereiden, tap je met de Cameo water van de juiste temperatuur.

Telemetrie 

Een van de buzz-woorden in de koffiewereld is telemetrie. Telemetrie is het door data inzichtelijk maken van de prestaties en bereidingen van de machine. Eversys heeft ervoor gekozen de Cameo klaar te maken voor deze toekomst. Met de Cameo kan je real-time de consistentie en prestatie van de machine meten en op afstand uitlezen. Ook geeft het inzicht in het aantal bereidingen. En voordat er service nodig is ben jij al op de hoogte.

Voor horeca en bedrijfsleven 

De Cameo is breed inzetbaar. Met zijn hoge capaciteit van 175 koppen per uur is de cameo zeer geschikt voor horecagelegenheden. Terwijl de Cameo de koffie en melk bereidt, kan de medewerker meer vertellen over de koffiesmaken en de oorsprong ervan. Ook is er dan tijd voor eventuele bijverkoop. Maar ook voor bedrijven is de Cameo geschikt. Ga je voor gemak? Dan bereidt de Cameo alle koffiesoorten volledig automatisch. Wil je jouw bezoek écht verrassen? Kies dan voor separate melkbereiding waarbij je zelf de cappuccino kan voorzien van mooie latte art.

Design 

Over smaak valt te twisten, maar deze Eversys Cameo heeft een prachtig, strak afgewerkt design. Verkrijgbaar is drie verschillende kleurstellingen: Tempest, Earth en Ocean.

Eversys Cameo modellen

 

Specificaties 

Bekijk de specificaties van de Eversys Cameo.


Interesse in de Eversys Cameo?

Geïnteresseerd in een demonstratie? Vraag deze dan meteen aan via onderstaand formulier. Ook kan je direct contact opnemen met onze customer support via info@peeze.nl026 – 362 2422 of via de chat op deze website.


    Bedrijfsnaam*

    Contactpersoon*

    E-mailadres*

    Telefoonnummer
    We wijzen u op onze privacy verklaring en onze algemene voorwaarden.