Tribute is al meer dan 20 jaar een begrip in Arnhem en inmiddels fleurt Tribute ook het centrum van Doetinchem en Veenendaal op. Deze laatste vestiging is overigens wel een hele bijzondere: hier vindt u de allereerste shop in shop koffiebar van Peeze!

Kwaliteit, beleving en service

Tribute staat bekend om haar shop in shop formules waar kwaliteitskleding, bekende merken en het grootste aanbod in jeans naadloos op elkaar aansluiten. Met het koffieconcept gaan ze hierin nog een stap verder: “Geweldige shops in een fantastische belevingsomgeving. Bovendien met een serviceniveau waarmee we de consument op alle vlakken aangenaam willen verrassen”, aldus mede-eigenaar Michel Vermeer.

 

koffiebar shop in shop tribute

 

Elke medewerker is een barista

In de winkel kunt u genieten van topkwaliteit koffie perfect bereid door een medewerker die een barista-cursus heeft gevolgd. De handmatige bereiding van elke kop koffie zorgt voor een verrassingselement voor klanten en creëert beleving rondom het drinken van koffie.

Thuis nagenieten?

De koffiecapsules en koffiebonen zijn ook te koop in de winkel, zodat u thuis kunt nagenieten van uw bezoek. Tribute is gelegen op de Hoogstraat 1 in het centrum van Veenendaal. Een winkel die u een keer gezien moet hebben!