Communitea- Kandy

titel-kronkel

‘Post uit Sri Lanka’ is de conceptgedachte achter Communitea. Met dit unieke concept wordt op bijzondere wijze verbinding gecreëerd tussen de theedrinker en het land van oorsprong. De gemeenschap ter plaatse is gevraagd om het Communitea concept mee te helpen vormgeven door middel van tekeningen, persoonlijke spullen of objecten. Deze tekeningen, teksten en de typische Sri Lankaanse afbeeldingen vind je terug op de verschillende verpakkingen.

> communitea.nl 

Kandy

titel-kronkel

15 bijzondere varianten thee

De Kandy-lijn bestaat uit sachets met fijngesneden theeblaadjes. Op de achterzijde vindt de theedrinker een persoonlijke boodschap uit Sri Lanka. Een van de theesoorten is een zachte Ceylon en deze is niet gemelangeerd. Dit is bijzonder en houdt in dat de thee enkel van 1 theeplantage komt: Indulgashinna. Hierdoor wordt deze thee gekenmerkt door het klimaat, ligging en type grond enkel van deze plantage. Bovendien is dit de eerste theeplantage ter wereld die biologisch werd gecertificeerd.

> download brochure 

Kandy - Kamille
Kandy - Kamille Deze Kamille thee is meer dan kruidenthee alleen. Er is gekozen voor een mooie melange van kamille, kruiden en groene thee, welke zorgt voor een mooie zachte smaak. Maar er is meer, achter elke smaak schuilt namelijk een persoonlijk verhaal uit Sri Lanka. Ontdek en geniet!
Kandy - Moroccan Mint  Deze Moroccan Mint is meer dan kruidenthee alleen. Uiteraard is gekozen voor een mooie melange met Egyptische munt, kruiden en specerijen dat zorgt voor een sprankelende smaak. Maar er is meer, achter elke smaak schuilt namelijk een persoonlijk verhaal uit Sri Lanka. Ontdek en geniet!

 
Kandy - Kaneel
Kandy - Kaneel Deze Kaneel thee is meer dan thee alleen. De zwarte thee is verfijnd met het natuurlijke aroma van kaneel, wat zorgt voor een heerlijke kruidige smaak. Maar er is meer, achter elke smaak schuilt namelijk een persoonlijk verhaal uit Sri Lanka. Ontdek en geniet!
Kandy - English Breakfast
Kandy - English Breakfast Deze English Breakfast thee is meer dan thee alleen. Uiteraard is gekozen voor een melange van de hoogste kwaliteit pure zwarte theeën uit verschillende teeltgebieden met een rijke, krachtige smaak. Maar er is meer, achter elke smaak schuilt namelijk een persoonlijk verhaal uit Sri Lanka. Ontdek en geniet!
  
Kandy - Jasmijn
Kandy - Jasmijn Deze Jasmijn thee is meer dan thee alleen. Uiteraard is gekozen voor de hoogste kwaliteit geurige jasmijnbloesem gecombineerd met zachte groene theebladeren. Maar er is meer, achter elke smaak schuilt namelijk een persoonlijk verhaal uit Sri Lanka. Ontdek en geniet!

Kandy - Groene thee

Kandy - Groene thee Deze Groene thee is meer dan thee alleen. Uiteraard is gekozen voor de hoogste kwaliteit theebladeren die licht worden gestoomd en zorgen voor een verse en pure smaak. Maar er is meer, achter elke smaak schuilt een persoonlijk verhaal uit Sri Lanka. Ontdek en geniet!
Kandy - Earl Grey
Kandy - Earl Grey Deze Earl Grey thee is meer dan thee alleen. Uiteraard is gekozen voor de hoogste kwaliteit zwarte thee met een intens aroma van bergamot voor een verfrissende smaak. Maar er is meer, achter elke smaak schuilt namelijk een persoonlijk verhaal uit Sri Lanka. Ontdek en geniet!
 
Kandy - Citroen
Kandy - Citroen Deze Citroen thee is meer dan thee alleen. De beste kwaliteit zwarte Ceylon thee is verfijnd met echte citroenschilletjes voor een mooie, frisse smaak. Maar er is meer, achter elke smaak schuilt namelijk een persoonlijk verhaal uit Sri Lanka. Ontdek en geniet!
 
 
Kandy - Ceylon
Kandy - Ceylon Deze Ceylon thee is meer dan thee alleen. Uiteraard is gekozen voor 100% pure zwarte thee, die op steile hellingen met de hand wordt geplukt en zorgt voor een rijke smaak. Maar er is meer, achter elke smaak schuilt namelijk een persoonlijk verhaal uit Sri Lanka. Ontdek en geniet!
kandy communitea thee bosvruchten
Kandy - Bosvruchten Deze Bosvruchten thee is meer dan thee alleen. De hoge kwaliteit zwarte Ceylon thee is verfijnd met het natuurlijke aroma van bosvruchten, wat zorgt voor een heerlijke zoete smaak. Maar er is meer, achter elke smaak schuilt namelijk een persoonlijk verhaal uit Sri Lanka. Ontdek en geniet!
 
 
Kandy - Aardbei
Kandy - Aardbei Deze Aardbei thee is meer dan thee alleen. De melange van zwarte thee wordt aangevuld met natuurlijke aroma's van aardbei. Dit zorgt voor een licht zoete en fruitige smaak. Maar er is meer, achter elke smaak schuilt namelijk een persoonlijk verhaal uit Sri Lanka. Ontdek en geniet!
  
Kandy - Rooibos Deze Rooibos thee is meer dan kruidenthee alleen. Uiteraard is gekozen voor de hoogste kwaliteit naaldjes van de Rooibush struik voor een fijne en licht zoete smaak. Maar er is meer, achter elke smaak schuilt namelijk een persoonlijk verhaal uit Sri Lanka. Ontdek en geniet!
 
Kandy - Gember en citroengras Deze infusie met Citroen en Gember is meer dan een kruidenmelange alleen. Uiteraard is gekozen voor een mooie blend van kruiden waardoor deze infusie theïne-vrij is. De combinatie van het frisse citroengras en de verwarmende gember zorgen voor een verkwikkende smaak. Maar er is meer, achter elke smaak schuilt een persoonlijk verhaal. Ontdek en geniet!
Kandy - Chai Deze Chai is meer dan thee alleen. Uiteraard is gekozen voor kwaliteitsthee met kruiden en specerijen. De combinatie van ingrediënten met zwarte thee creëert een mooie pittige smaak. Maar er is meer, achter elk smaak schuilt een persoonlijk verhaal.Ontdek en geniet!
Kandy - Groene thee Passievrucht Deze Groene thee met Passievrucht is meer dan thee alleen. Uiteraard is gekozen voor een mooie kwaliteit thee waarbij alleen de twee bovenste blaadjes en het knopje van de theestruik met de hand worden geplukt voor een verfijnde smaak.  Maar er is meer, achter elke smaak schuilt een persoonlijk verhaal. Ontdek en geniet!

Kwaliteit en duurzaamheid

Communitea voor thuis

titel-kronkel

Maak kennis met de Kandy thee-lijn via een luxe 6-vaks theekist, gevuld met de 6 meest geliefde Kandy theesoorten. De kist is vervaardigd van hoogwaardig bamboe hout voor een chique en duurzame uitstraling.

> naar webshop 

Communitea voor zakelijk

titel-kronkel

Wilt u collega’s of klanten persoonlijk laten kennismaken met Communitea en hen verrassen? Vraag dan een proefsessie aan en ontdek zelf wat onze thee zo bijzonder maakt. We nemen binnen één werkdag contact met u op en komen dan persoonlijk langs om u onze smaken te laten proeven.

> proefsessie aanvragen 

fairtrade-rondje

Kandy

titel-kronkel

Theeconcept bestaande uit:

Theekist

titel-kronkel

theekist kandy

Theekist Kandy met 6 vakken

Servies

titel-kronkel

losse thee glas

Bijpassende glazen

Theedoosjes

titel-kronkel

kandy-ceylon

Doosje thee à 20 stuks. Per stuk verpakt

> bestel voor thuis

> bestel zakelijk

fairtrade-rondje