Vraag uw Communitea proefsessie of proefpakket aan

titel-kronkel

Communitea proefpakket aanvragen

Communitea is thee van topkwaliteit! Elke variant heeft het Fairtrade / Max Havelaar keurmerk en de meeste thee is biologisch gecertificeerd. Communitea staat voor thee met een verhaal wat terug te vinden is in elk kopje dat u drinkt. Er zijn drie verschillende theeconcepten verkrijgbaar:

Theelijn – Norwood
(losse thee)

 Theelijn – Norwood (losse thee)

Het losse thee-assortiment bestaat uit 9 smaakvolle varianten. Elke thee wordt in een individueel blikje geleverd en is te serveren op een bamboe tableau met doseerlepel. Meer over Norwood.

Theelijn – kandy
(Sachets)

Theelijn - Kandy

De Kandy-lijn bestaat uit sachets met fijngesneden theeblaadjes. Op de achterzijde vindt de theedrinker een persoonlijke boodschap uit Sri Lanka. Meer over Kandy.

Theelijn – Colombo
(Envelopes)

De Colombo-lijn bestaat uit luxe envelopjes met een buideltje leaf thee, echte stukjes fruit en een briefje met een persoonlijke boodschap uit Sri lanka, gericht aan de theedrinker. Meer over Colombo.

Vraag nu een gratis proefsessie aan

Dalla Corte halfautomaat espressomachine

 

Wilt u Communitea thee zakelijk inzetten, maar eerst graag proeven? Geen Probleem! Vraag hier een geheel vrijblijvende en gratis proefsessie of proefpakket aan. N.a.v. uw aanvraag nemen wij contact met u op om te zien of u liever een proefpakket ontvangt of de voorkeur geeft aan een proefsessie. Wij komen dan graag bij u langs met onze verschillende soorten en smaken zodat u zelf kunt ervaren wat onze thee zo bijzonder maakt.

Vul uw gegevens in, dan nemen we binnen één werkdag contact met u op. Bellen is natuurlijk nog sneller: 026 – 362 24 22 (op werkdagen).

  Bedrijfsnaam*

  Contactpersoon*

  E-mailadres*

  Telefoonnummer*
  We wijzen u op onze privacy verklaring en onze algemene voorwaarden.

  Kies een proefpakket
  (een of meerdere opties)

  ColomboKandyNorwood (losse thee)