HandyBrew tea maker

Thee is een van de meest gedronken dranken. Zowel op het werk, in de horeca maar ook zeker thuis. De meeste thee wordt nog steeds gezet door middel van theezakjes. Kies een lekkere theesoort uit, laat deze een aantal minuten trekken op de juiste temperatuur en klaar. Losse thee zorgt vraagt een paar handelingen meer, maar geeft ook een minstens zo lekker resultaat. Met de HandyBrew Teamaker wordt dit nog leuker en makkelijker!


 

Hoe werkt de HandyBrew Teamaker

Onderstaand filmpje demonstreert hoe eenvoudig het gebruik van de HandyBrew is.

  1. Kies een juiste dosering thee: Normaal 2 gram thee per kop thee van 200ml.
  2. Giet daar de bijpassende hoeveelheid water op. Let ook op dat de temperatuur van het water goed is. Te heet en de thee zal verbranden. Te koud en de smaak wordt niet goed afgegeven.
  3. Wacht een paar minuten wachten totdat de thee klaar is.
  4. Zet de HandyBrew op het kopje of de theepot en de thee zeeft zichzelf automatisch. Door het gepatenteerde sluitsysteem en de fijne zeef is hij simpel in gebruik en blijven er geen theeblaadjes achter in het kopje.
  5. En genieten maar!

Voor de horeca

Wilt u extra beleving toevoegen tijdens uw High Tea of uw gasten verrassen met kwalitatieve losse thee die ze zelf kunnen bereiden? Dan is dit een leuk manier om u te onderscheiden.

> Bestel zakelijk

Voor thuis

Wilt u thuis eenvoudiger uw losse thee bereiden? Dan kunt u de HandyBrew Tea maker bestellen op onze webshop.

> Bestel voor thuis