Onze missie

Peeze heeft een missie: Van eerlijke koffie de norm maken. En dat doen we samen met jou. Want, goede koffie is meer dan alleen lekkere koffie. Koffie die niet alleen geweldig smaakt, maar ook goed is voor de wereld waarin we leven. Dit is voor Peeze niks nieuws, maar wel belangrijk.

Willen we ook in de toekomst nog van koffie genieten? Dan is het belangrijk dat de hele koffiesector verandert. Graag laten wij samen met jou zien dat het ook anders kan. Dat een premium kwaliteit koffie hand in hand gaat met een toekomstbestendige aanpak. Vanaf nu gaan we dit nóg krachtiger uitdragen.

Het is tijd voor andere koffie.

Onze nieuwe
koffieverpakking

Om onze missie kracht bij te zetten krijgt ons assortiment een nieuwe uitstraling. We stellen je dan ook graag voor aan onze nieuwe koffieverpakking. Een opvallend en kleurrijk design dat de natuurlijke herkomst van koffie én de persoonlijke verbinding in de keten symboliseert. De koffie zelf en de smaak blijft uiteraard hetzelfde.

Nieuwsgierig wie het ontwerp gemaakt heeft en hoe de verpakking tot stand is gekomen?

Lees alles over het nieuwe design

Nieuwe namen
Dezelfde koffie

Een mooie ontwikkeling zijn de nieuwe namen voor onze koffies. De schaduwbomen in land van oorsprong vormen de basis van de nieuwe naamgeving van onze koffieblends. Namen met een logische opbouw en zeer passend bij de koffie. We vertellen je er graag meer over in dit blog.

Blog: nieuwe koffienamen

Zo maken
wij koffie
anders

Bij Peeze maken we koffie anders. Wij volgen niet de mainstream, maar werken op onze eigen unieke manier. Met zo’n 50 gepassioneerde collega’s zijn we klein genoeg om flexibel te zijn en groot genoeg om impact te maken. En doordat we onafhankelijk zijn, varen we onze eigen koers en hebben we grote ideeën. Over hoe we de koffiesector eerlijker kunnen maken, zonder in te leveren op kwaliteit. En daarin nemen we graag het voortouw en richten ons op 3 impactpijlers:

Teal White White Leaf