De Horecava 2016 zit er weer op! Dit jaar namen er ruim 600 bedrijven deel aan de 60e jubileumeditie van de grootste horecabeurs van Nederland. Dit jaar stonden beleving, inspiratie en innovatie centraal. Met zo’n 63.000 bezoekers, werd de beurs goed bezocht. Een toename van bijna 15% ten opzichte van vorig jaar. Toen trok de beurs 55.000 bezoekers.

Over smaak valt (niet) te twisten
Waar we ons met de Peeze stand vorig jaar richtten op innovatie en duurzaamheid, wilden we nu terug naar de basis: lekkere koffie van goede kwaliteit, met een persoonlijke insteek. Op onze stand konden bezoekers niet alleen hun favoriete koffierecept kiezen, maar tevens het soort koffiebonen waarmee zij hun koffie bereid wilden hebben. Met in totaal 7 blends en origins ontstonden op die manier ruim 30 verschillende koffievarianten!

Koffie met een verhaal
Dat je jezelf kunt profileren met een ‘eigen smaak’ bewijst de Blonde Pater. Toen Liesbeth Sleijters van de Blonde Pater zich in 2007 kwalificeerde voor the World Barista Championship, wilde de Blonde Pater zich onderscheiden met een unieke en bijzondere koffie. Hiervoor zijn we afgereisd naar Brazilië en hebben een week rondgetrokken op zoek naar een speciale koffie. Zo ontdekten we de Daterra. Met deze koffie wist Liesbeth 3e te worden bij het World Barista Championship in 2008 en werd de Blonde Pater 1e in de Misset Koffie Top 100 in 2015. Hiermee wonnen zij de titel van lekkerste kop koffie van Nederland, die wij nog steeds voor hen branden.

Meer (dan) koffie
“Mag ik die lekkerste koffie van Nederland eens proeven?”, was de meest gestelde vraag op onze stand. Sterker nog: ruim 60% van de bezoekers die koffie wilden, vroeg expliciet naar onze Daterra. In totaal hebben onze barista’s zo’n 4000 koppen koffie geserveerd, ging er 80 liter theewater en 75 liter melk doorheen. Om over de gelopen kilometers maar te zwijgen… Kortom, we kijken terug op een fantastische beurs en hopen je volgend jaar weer te mogen inspireren!

Ben je benieuwd naar onze koffie en/of thee collectie en wil je deze eens op je gemak bekijken? Vraag dan nu onze brochure(s) aan. Wil je onze koffie of thee direct een week op proef? Maak dan een afspraak via onderstaande button.

>Bestel voor thuis >Maak een afspraak