Terugblik Horecava 2017: bekijk onze vlog of lees ons blog

“De samenwerking met mijn accountmanager is perfect”, hoorden we Gerard Thuijs zeggen. Hij is eigenaar van restaurant De Bourgondiër in Beek. Net als vele klanten bezocht hij onze stand tijdens Horecava 2017. Een paar weken later kijken we met een trots gevoel terug op de beurs. Want ook deze editie van Horecava kregen we weer veel enthousiaste reacties van horeca-ondernemers. Sommigen zijn al meer dan twintig jaar klant.

Timmo horecava

 

“We maken klanten enthousiast door ze te helpen met innovaties en natuurlijk door ze een heerlijk koffieproduct te bieden. Want daar gaat het uiteindelijk om: koffie moet gewoon lekker zijn”, aldus algemeen directeur Timmo Terpstra.

Best Collect Coffee Talk

‘Lekker’ en ‘innovatief’ zijn termen die we vaak hoorden vallen op onze stand. Deze termen sluiten perfect aan bij ons nieuwe koffieconcept Best Collect. Dit concept bestaat uit zes verschillende single origin koffies met een intense, karakteristieke smaak. Een bijbehorend servies mag niet ontbreken.

“Met de print op het Best Collect servies maken we duidelijk dat je moet genieten van koffie”, aldus productmanager Janneke Neutelings. “Een Best Collect koffie drinken is een moment om even bij stil te staan. Maar we hebben ook een to go-beker hoor! Voor als je bijvoorbeeld je trein wilt halen. Natuurlijk maakten we die van duurzaam materiaal: na gebruik mag je de beker weggooien in de groenbak”.

Afbreekbare koffiecapsules

Niet alleen onze Best Collect beker loopt voorop op het gebied van duurzaamheid. Ook onze biologisch afbreekbare koffiecups zijn een paradepaardje op Horecava. Marketingcoördinator Rik van Paassen vertelt standbezoekers trots: “Het zijn de eerste koffiecups in de wereld die volledig gemaakt zijn van biobased materiaal. Dat betekent dat ze compleet afbreekbaar zijn. Je kunt ze dus met een gerust hart weggooien”.

Mooie koffies en latte art

We gebruiken wereldwijd steeds meer koffiecups, maar ook koffiebonen zijn nog altijd populair. Onze barista Wendy en Kai verzorgden tijdens Horecava voor elke bezoeker met veel aandacht een kopje bonenkoffie. Beiden weten alles van goede én mooie koffie. Kai werd zelfs derde op het Nederlands Kampioenschap Latte Art. Zijn geheim?

Kai Yasuda

 

“Het lekkerste is om met koude, verse en volle melk te beginnen. En verder is het vooral oefenen, oefenen, oefenen. Ik was tweehonderd melkpakken verder toen het voor eerst lukte om een hartje te maken in mijn koffie”, aldus Kai Yasuda. 

We hopen dat u heeft genoten van een inspirerende Horecava beurs! Mogen we u volgend jaar weer ontmoeten bij onze stand? Tot die tijd hebben we gelukkig de beelden nog. Bekijk hieronder onze Horecava 2017-vlog:

 Horecava 2017 vlog van Suzanne van Schaik via You Tube.