Afgelopen maandag ging de Horecava 2017 weer van start. Het 4-daagse event voor horecaprofessionals. Peeze is ook deze editie weer aanwezig, met een flinke make-over en verschillende noviteiten. De reacties van onze ambassadeurs zijn warm, het enthousiasme van ons beursteam grenzeloos en de indrukken van potentiële klanten zéér positief. Vandaag is de laatste dag!

Compleet nieuwe look & feel

De nieuwe beursstand is met zorg ontworpen en heeft de uitstraling van een moderne horecazaak. Er is gewerkt met frisse kleuren, duurzame materialen en natuurlijk licht. De sfeer en geur van verse koffie nodigen uit om binnen te lopen en even te ontspannen met een heerlijke kop koffie bereid door een topbarista.

Peeze horecava moderne horeca     

Verschillende noviteiten

“En dat is precies wat we willen”, aldus Rik van Paassen. “Dit jaar laten we zien dat Peeze perfect past in de moderne horecazaak.  We hebben een exclusief koffieconcept ontwikkeld en deze laten we zien, ruiken en proeven tijdens de Horecava. Vorig jaar gooiden we al hoge ogen met onze customized Dalla Corte espressomachines, dit jaar doen we daar nog eens een schepje bovenop. Want ook de technologie heeft niet stilgestaan!”

  1. U kunt even rustig zitten en genieten van een kopje koffie of thee en onze nieuwe stand bekijken…
  2. We demonstreren de Dalla Corte Mina: de espressomachine voor de echte barista. Lees meer…
  3. We introduceren het nieuwe Best Collect koffieconcept. Lees meer…
  4. Laten u verschillende thee-,  koffie- en hotelkamerconcepten zien, ruiken en proeven. Lees meer…
  5. Nemen u mee in de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van koffie, thee en apparatuur. Lees meer…

    

Nieuwsgierig geworden?

Wilt u meer weten over de laatste trends op het gebied van koffie en thee, tot de laatste ontwikkelingen op het gebied van technologie en apparatuur. Bezoek ons dan op de Horecava! Kunt u er niet bij zijn dit jaar? Klik dan hier voor inspiratie.

  • Datum:    9 – 12 januari 2017
  • Tijd:          11.00 – 18.00 uur
  • Stand:       12. 406
  • Waar:       Amsterdam Rai

Volg ons online of schrijf u in voor onze nieuwsbrief voor het laatste horecanieuws, trends & updates!

facebook

instagram linkedin twitter

nieuwsbrief