Inspireer met het nieuwe Peeze Best Collect koffieconcept!

Koffie is een way-of-living geworden. Niet alleen worden we specifieker qua smaak, ook het verhaal achter koffie speelt een belangrijke rol. Begin 2017 introduceren we ons nieuwe Peeze Best Collect koffieconcept die hier perfect op inspeelt. De collectie bestaat uit de meest bijzondere koffiesoorten wereldwijd, kleinschalig verbouwd en elke soort een uniek verhaal en een onvergetelijke smaak.

Single Region en Single Estate

Alle koffiesoorten zijn Single Region (afkomstig uit één specifieke regio of Single Estate (afkomstig van één specifieke plantage). Verschillende factoren zoals de ligging van de plantage, het lokale klimaat, de verwerkingsmethode alsook het brandproces bepalen de uiteindelijke smaak van de koffie. Dit geeft elke koffie een eigen karakter met een unieke smaak.

Best Collect koffies

Best Collect bestaat uit 6 koffiesoorten die kleinschalig zijn geteeld en wekelijks vers worden gebrand op onze 10kg specialty-brander. Doordat we steeds kleine batches branden en direct verpakken, kunnen we versheid garanderen. Naast 5 espressobrandingen bevat het concept 2 varianten met filterbranding voor Slow Coffee. Een koffietrend die steeds vaker in de hippe horeca wordt gezien. Lees meer…

Best Collect koffieconcept

Met het Best Collect koffieconcept halen we de unieke smaak van elke Origin naar voren en brengen het verhaal achter koffie tot leven. Zo verrast u uw gasten niet alleen met een heerlijke koffie, maar met een ware beleving! Benieuwd naar ons nieuwe Best Collect koffieconcept?

Ontdek de collectie!