Inspireer met het nieuwe Peeze Best Collect koffieconcept!

Koffie is een way-of-living geworden.De koffiecultuur gaat vandaag de dag veel verder dan alleen het kopje koffie. Het is een complete beleving met aandacht voor smaak, variatie, presentatie en merkbeleving. Peeze Best Collect is een nieuw concept dat daarop inspeelt. Een unieke collectie koffiesoorten met een uitgesproken karakter en actieve ondersteuning.

Een unieke collectie

De collectie van het concept bestaat uit 8 bijzondere single origin koffiesoorten van over de hele wereld. Verschillende factoren zoals de ligging van de plantage, het lokale klimaat, de verwerkingsmethode alsook het brandproces bepalen de uiteindelijke smaak van de koffie. Dit geeft elke koffie een eigen karakter met een unieke smaak.

De bonen worden kleinschalig geteeld en wekelijks vers gebrand op onze 10kg specialty-brander. Doordat we steeds kleine batches branden en direct verpakken, kunnen we optimale versheid garanderen. Naast 4 espressobrandingen bevat het concept 4 varianten met filterbranding voor Slow Coffee.

Een uitgesproken karakter

Best Collect is een compleet koffieconcept met een unieke uitstraling. Een iconisch ontwerp van illustraties die symbool staat voor de gehele koffiereis en het genietmoment. Naast de koffieverpakkingen bevat het Best Collect concept servies, take away bekers, melkcups, suikersticks en communicatiematerialen. Op deze manier komt de bijzondere smaak van de koffie duidelijk naar voren en brengen we het verhaal achter de koffie tot leven. Zo verrast u uw gasten niet alleen met een heerlijke koffie, maar met een ware beleving!

Actieve ondersteuning

Best Collect biedt u de kans om uw koffieconcept naar een hoger niveau. Dit klinkt echter makkelijker dan dat het is. Wij bieden wij actieve ondersteuning op diverse vlakken. Van zetadviezen en kwaliteitscontroles op locatie tot aan gecertificeerde baristatrainingen (Peeze Masterclass) en slow coffee concepten. De beste koffie maken we ten slotte samen.

De nieuwe Best Collect website gaat binnenkort live.
In de tussentijd alvast benieuwd naar de Collectie?

Ontdek de collectie!