Schrijf je in voor een Barista trainingen
Leer de fijne kneepjes van het barista vak.
Momenteel bieden we alleen de Peeze Barista Skills training aan.
De Peeze Barista Skills training is een training waar naast de basisprincipes iets dieper wordt ingegaan op vaardigheden die nodig zijn voor het bereiden van een goede koffie. Voordat we aan de slag gaan, zal de barista trainer een korte screening doen van het niveau. Uiteraard wordt er rekening gehouden met individuele behoeften.
Duur: 2,5 uur
Kosten: € 210,-
Aantal deelnemers: 2 (Wanneer mogelijk gaan we weer training geven aan maximaal 6 personen.)
Locatie: koffiebranderij Peeze
Momenteel is er maar één training per klant mogelijk
Schrijf je via de knop hieronder in voor de Peeze Barista Skills training. Vul het formulier zo uitgebreid mogelijk in. Selecteer ook een datum en tijdsvak waarin jij (samen met je collega) deze training wilt volgen. Binnen 3 werkdagen ontvang je een officiële bevestiging met alle details. Pas na het ontvangen van deze bevestiging is de training definitief.
Schrijf je hier inWij willen
van eerlijke koffie
de norm maken
Peeze blog
Volg ons horeca blog en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!
Wanneer je een volautomaat wilt aanschaffen dan kom je al gauw voor de keuze te staan of je gebruik wilt gaan maken van verse melk of kiest voor een “melkpoeder”. Indien je de keuze maakt voor een melkpoeder dan ben je er nog niet. Er zitten namelijk Vanaf 3 juli 2021 is de nieuwe Europese SUP-wetgeving van kracht. Een eerste stap in het terugdringen van Single Use Plastics (SUP). Deze wetgeving heeft gevolgen voor het gebruik van o.a. rietjes, wegwerp servies, roerstaafjes en disposable koffiebekers. Deze decembermaand zal anders zijn dan ooit tevoren. En als je dan toch thuisblijft, kun je het jezelf beter zo comfortabel mogelijk maken. Daarom hierbij 2 heerlijke koffierecepten die jou helemaal in de winterse sferen brengen. In een handomdraai gemaakt,Volautomaten en melkpoeders, hoe zit dit nou?
Nieuwe SUP-wetgeving voor koffiebekers
2 heerlijke koffierecepten voor deze winter
Reageer