Latte Art Trainingen

Latte Art trainingen van Koffiebranderij Peeze

Latte Art, de kunst van het schenken van decoratieve figuren in een cappuccino.
Bij de speciaal voor klanten ontwikkelde Latte Art trainingen van Peeze, leer je tips en tricks van ervaren barista’s. Zij hebben zelf jaren lang in de horeca gewerkt en hier aan hun techniek gewerkt. Ze verklappen je hun geheimen en helpen je op weg naar prachtige figuren, geschikt voor een hoge snelheids horeca-omgeving. Onze latte art trainingen zijn hét bewijs dat iedereen het leren kan en dat latte art een toegevoegde waarde is voor de beleving, die niet ten koste gaat van tempo en kwaliteit.

Koffiebranderij Peeze biedt haar klanten Latte Art trainingen aan van verschillende niveaus.

Basic Latte Art

Leer je melk perfect op te schuimen, het schuim goed te verdelen en de handigste schenktechniek die de basis vormt voor alle figuren die je maar kunt bedenken. We stoppen niet voordat je minstens 1 insta-waardig hartje of rosetta hebt geproduceerd!

Duur: 2 uur
Kosten: € 240,-
Aantal deelnemers: Maximaal 4
Voor het volgen van deze training, dien je Basic Barista te hebben afgerond.

Reserveren

Next Level Latte Art

In deze training leer je je repertoire uitbreiden door middel van nieuwe technieken. We bespreken hoe figuren zijn opgebouwd en waar je op moet letten tijdens het inschenken. Je leert hierbij figuren zoals het tulpje en de zwaan, waarin verschillende basistechnieken worden gecombineerd. Je gaat naar huis met een skillset om jezelf nog verder uit te dagen en te ontwikkelen.

Duur: 2 uur
Kosten: € 340,-
Aantal deelnemers: Maximaal 4
Voor het volgen van deze training, dien je Basic Latte Art te hebben afgerond.

Reserveren

Ultimate Latte Art

De Ultimate Latte Art training is de laatste halte voor het Nederlands Kampioenschap Latte Art. Hierin leer je bijvoorbeeld inverted schenken en ontvang je specifieke tips ter verfijning van je techniek. Verdiep je in mogelijkheden tot deelnemen aan (SCA) wedstrijden, wij denken heel graag met je mee, want we hebben de ervaringsdeskundigen in huis!

Duur: 2 uur
Kosten: € 400,-
Aantal deelnemers: Maximaal 4
Voor het volgen van deze training, dien je Next Level Latte Art te hebben afgerond.

Reserveren

Overige trainingen

Molen afstellen

Het malen van de koffie heeft veel invloed op de smaak van de koffie. Tijdens de cursus ‘molen afstellen’ leer je niet alleen de maalgraad en het grammage zelf af te stellen maar laten we je ook zien wat de diverse parameters voor invloed hebben op de smaak van de koffie en espresso. Hierna kun je je eigen brew-ratio en dus je eigen smaak creëren.

Duur: 2 uur
Kosten: € 210,-
Aantal deelnemers: Maximaal 4

Reserveren

Slow Coffee

Slow coffee training

Slow Coffee is de trend op koffiegebied. In deze cursus leer je de basistechnieken om zelf slow coffee te kunnen schenken in jouw horecazaak. We gaan werken met verschillende zetmethodes en leren je een goede smaakbalans herkennen. Lees meer over slow coffee.

Duur: 2 uur
Kosten: € 210,-
Aantal deelnemers: Maximaal 6

Reserveren

Barista cursus

Peeze Barista trainingen

Ontdek de Barista trainingen van Peeze.
Bij de Peeze Barista trainingen worden alle praktische aspecten van het baristavak behandeld. Hierbij staat smaak altijd centraal: hoe krijg je de koffie in de kop zoals de brander deze bedoeld heeft? En hoe geef je iedere gast een fantastische koffie-ervaring? Maar ook: hoe kan je van koffie je carrière maken? Een fantastische barista inspireert zijn of haar collega’s en gasten en maakt iedere dag een beetje fijner! Wij leren je graag meer over dit prachtige vak.

Lees meer

Introduceer nieuwe recepten

Het regelmatig aanbieden van nieuwe koffie- en theerecepten aan jouw klanten biedt mogelijkheden voor klantbinding en verbetering van je marge. Peeze introduceert regelmatig nieuwe recepten die ook jij kunt gebruiken binnen jouw horecaonderneming. Download ze of bestel de recepten als tafelkaartje in onze webshop.

Download alle recepten

Eerlijke koffie
smaakt gewoon beter

Meer over Peeze

Koffie voor de horeca? Vraag hier een proefsessie aan

Stuur je vraag in

Wil je meer informatie? Vraag dit dan aan via dit formulier. We nemen dan contact met je op om je vraag te bespreken. Wil je één van onze trainingen boeken? Klik dan hier

Koffie volgens Peeze
Koffie met een 8+ op smaak
De beste espressomachines met barista trainingen
Onderscheidende koffieconcepten

Vul het formulier in

Wij nemen op werkdagen binnen 24uur contact op

Wij regelen geheel vrijblijvend een proefsessie

  Bedrijfsnaam*

  Contactpersoon*

  E-mailadres*

  Telefoonnummer*

  Opmerkingen of vragen
  We wijzen u op onze privacy verklaring en onze algemene voorwaarden.

  Wij willen
  van eerlijke 
  koffie
  de norm maken

  Bekijk onze missie

  Barista koffiemachines

  Op zoek naar een professionele barista koffiemachine? Peeze helpt je graag verder bij de selectie van de koffiemachine die bij jouw past.

  Dalla Corte Evo 2 espressomachine halfautomaat

  Dalla Corte Evo 2

  Dalla Corte XT

  Dalla Corte XT

  Faema e98 espressomachine halfautomaat

  Faema E98

  Bekijk alle machines