Leer tips
en tricks
van ervaren
barista’s

Latte Art, de kunst van het schenken van decoratieve figuren in een cappuccino.
Bij de speciaal voor klanten ontwikkelde Latte Art trainingen van Peeze, leer je tips en tricks van ervaren barista’s. Zij hebben zelf jaren lang in de horeca gewerkt en hier aan hun techniek gewerkt. Ze verklappen je hun geheimen en helpen je op weg naar prachtige figuren, geschikt voor een hoge snelheids horeca-omgeving. Onze latte art trainingen zijn hét bewijs dat iedereen het leren kan en dat latte art een toegevoegde waarde is voor de beleving, die niet ten koste gaat van tempo en kwaliteit.

Sand Teal Leaf

Perfect melkschuim creëren

Bij de Peeze koffietrainingen worden alle praktische aspecten van het baristavak behandeld. Hierbij staat smaak altijd centraal: hoe krijg je de koffie in de kop zoals de brander deze bedoeld heeft? En hoe geef je iedere gast een fantastische koffie-ervaring?

Leer je melk perfect op te schuimen, het schuim goed te verdelen en de handigste schenktechniek die de basis vormt voor alle figuren die je maar kunt bedenken. We stoppen niet voordat je minstens 1 insta-waardig hartje of rosetta hebt geproduceerd!

Schrijf je in

Schrijf je in voor de Peeze Latte Art training. Vul het formulier zo uitgebreid mogelijk in. Selecteer ook een datum en tijdsvak waarin jij (samen met je collega’s) deze training wilt volgen. Binnen 3 werkdagen ontvang je een officiële bevestiging met alle details. Pas na het ontvangen van deze bevestiging is de training definitief.

Duur: 2 uur
Kosten: Vanaf €210,-
Aantal deelnemers: Maximaal 4 personen
Voor het volgen van deze training, is het aan te raden om de Basis Barista training te hebben afgerond.

Schrijf je hier in