Nieuwe trend
op koffiegebied

Slow Coffee is de trend op koffiegebied. In deze cursus leer je de basistechnieken om zelf Slow Coffee te kunnen schenken in jouw horecazaak. We gaan werken met verschillende zetmethodes en leren je een goede smaakbalans herkennen door veel te proeven. Je leert waarom verschillende zetmethoden verschillende doorlooptijden hebben, hoe je voor elke zetmethode om moet gaan met diverse malingen en je leert welke invloed je zelf hebt op de smaak tijdens het bereiden van de koffie.

Sand Teal Leaf
Slow coffee

Zachte frisse koffies

Slow Coffee slaat op de tijdsduur die de zettechniek vergt. In tegenstelling tot de espressomethode behouden bijvoorbeeld fruitige koffie’s veel meer complexiteit en aroma’s wanneer deze slow worden bereid. Hierdoor heeft filterkoffie een hele nieuwe dimensie gekregen.

Slow Coffee technieken zoals Chemex, Aeropress, en V60 zijn enorm populair in alle bekende koffiebars in de grote wereldsteden. Bij de jongere generatie slaat slow coffee enorm aan! Meld je nu aan voor een slow coffee cursus.

Schrijf je in

Schrijf je in voor de Peeze Slow Coffee training. Vul het formulier zo uitgebreid mogelijk in. Selecteer ook een datum en tijdsvak waarin jij (samen met je collega’s) deze training wilt volgen. Binnen 3 werkdagen ontvang je een officiële bevestiging met alle details. Pas na het ontvangen van deze bevestiging is de training definitief.

Duur: 2 uur
Kosten: Vanaf €210,-
Aantal deelnemers: Maximaal 4 personen

Schrijf je hier in