Cappuccino, latte macchiato of koffie verkeerd. Van alle koffies in de Nederlandse Horeca is bijna 80 procent een variant met melk. Toch is melk opschuimen een hele kunst. Zeker als het erg druk is in uw zaak, uw gasten ongeduldig zijn en u wisselend personeel hebt, dan is de Lattiz de perfecte oplossing!

De enige weg naar een 9 of een 10

De eerste keuze die u moet maken is wat u wilt? Wit u  het perfecte microfoam, zonder bellen, dat glanst en met een zachte romige smaak? Dan is er maar 1 weg mogelijk. Dat is handmatig opschuimen van de (liefst verse volle) melk door het stoompijpje van de espressomachine.

Oefening baart kunst

Met een RVS melkkannetje, melk en enige oefening komt u al een heel eind. De volgende stap om gasten te verrassen met een mooie Latte Art is dan snel gemaakt. Trainingen hiervoor zijn op verschillende niveaus te volgen in ons Experience Center in Arnhem.

Liever constante kwaliteit

Heeft u veel verschillende personeelsleden achter de koffiemachine staan? Verkiest u constante kwaliteit boven het meest optimale resultaat? Dan hebben we  Milkfoamers beschikbaar. Apparaten waarmee met een druk op de knop melkschuim gemaakt wordt. De nieuwste revolutie op dit terrein is de Lattiz van FrieslandCampina.

 

 

waarom een Lattiz kopen

 

Lattiz, Latte made easy

Met een Lattiz maakt u 6 cappuccino’s in een minuut. Telkens wanneer u op de knop van het apparaat drukt, komt uit de bag-in-box (4 L) het melkproduct in de juiste verhouding van eiwitten en vet om mooi melkschuim te maken. Groot voordeel: er is geen reiniging nodig. Alle onderdelen die met zuivel in contact komen, gooit u in 1x weg als de bag-in-box leeg is. Een bag-in-box bevat 140 porties. En nog een andere innovatie: het melkproduct is na het eerste gebruik nog 7 dagen ongekoeld houdbaar. www.lattiz.nl 

Peeze klant en Lattiz uitproberen?

Wilt u de Lattiz  uitproberen in uw zaak?  Vul onderstaand uw gegevens in voor een (proef)plaatsing of meer informatie.

  Bedrijfsnaam*

  Contactpersoon*

  Adres en woonplaats*

  Telefoonnummer*

  E-mailadres*

  Ik wil graag:*
  We wijzen u op onze privacy verklaring en onze algemene voorwaarden.