Norwood pure losse thee

Onze Norwood-theelijn is een losse thee in pure vorm. Het is een ware beleving voor elke theeliefhebber en maakt net even dat verschil. Het is dé manier om te ontspannen en genieten en je zintuigen opnieuw te prikkelen. De hele theelijn is fairtrade, biologisch en puur, wat betekent dat er geen kunstmatige grondstoffen zijn toegevoegd. Met de nieuwe smaken losse thee wordt theedrinken meer dan een beleving, het wordt een waar ritueel! Vorig jaar introduceerden wij al 6 bijzondere en rijke smaken vormgegeven in samenwerking met de bevolking van Sri Lanka.

thee tableau 2

Naast de 6 smaken die wij al voeren in ons assortiment, willen wij je graag voorstellen aan 3 nieuwe smaken:

 1. Een zijdezachte witte thee
 2. Een fijngestoomde groene thee
 3. Een verrassend frisse Darjeeling

Productieproces

Elke theesoort in de Norwood-lijn wordt op een eigenwijze manier behandeld en verwerkt. Hierdoor is  elke smaak verrassend anders en kenmerkt zich met een eigen persoonlijkheid.

 1. Zijdezachte witte thee

  De jonge blaadjes en zilveren knopjes uit de witte thee worden nauwelijks bewerkt of geoxideerd. De donshaartjes maken de thee zijdezacht en de zilveren tips de thee zeer waardevol. Het resultaat is een kwaliteitsthee met een verfijnde en subtiele smaak.

 2. Groene thee

  De groene theesmaak is een Sencha. Het oxidatieproces is gestopt en geeft de thee een uitgesproken groene smaak en een uniek karakter.

 3. Darjeeling

  Darjeeling is een hoogwaardige zwarte thee en groeit in het noordoosten van India in de uitlopers van het Himalayagebergte. De smaak is vol en verrassend fris.

nieuwe losse thee

Oordeel zelf!

Ben je benieuwd naar onze (nieuwe) verfrissende smaken thee en unieke concepten? Wil je weten of dit iets is voor in jouw zaak en je gasten iets bijzonders voorzetten? Vraag dan nu ons proefpakket aan en ontdek welk theeconcept past binnen jouw bedrijf en bij de smaak van je gasten en/of medewerkers. We komen dan persoonlijk bij je langs zodat je zelf kunt proeven wat onze thee zo bijzonder maakt.

 

> Proefpakket thee