Op theereis tijdens de Paasbrunch

De Paasbrunch is een mooie combinatie van ontbijt en lunch. Alles kan en mag dan ook geserveerd worden. Hartig, zoet, warm en koud. Ook qua drank kun je alle kanten op. Wil je je gasten op een originele manier verrassen? ………….neem ze eens mee op theereis.

Hoe dat in zijn werk gaat? In 3 eenvoudige stappen: 

1) Serveer verschillende theesoorten: witte, zwarte en groene thee, in kleine glaasjes.

2) Zet deze op een leuk plateau of aangekleed dienblad.

3) Laat de gasten vervolgens kennis maken met unieke thee & food combinaties.

Een voorzetje hieronder:

Kaassoorten met witte thee

Een aromatische witte thee smaakt heerlijk met romige kaassoorten

Vishapjes met groene thee

Een groene thee smaakt lekker in combinatie met lichte vis- en kiphapjes en zeker ook bij een groene salade.

Chocolade met zwarte thee

De wat machtigere hapjes op tafel combineren heerlijk met een pittige Darjeeling thee. Dit kunnen pasteitjes zijn, maar de thee is ook verrassend in combinatie met een crème brûlée of chocoladedessert.


Vrolijk Pasen!


TIP: Witte thee is in ieder geval een aanrader. 

Deze thee neutraliseert de smaak en spoelt de mond schoon voor de volgende Paas lekkernij.

Norwood Losse Thee


 

Geïnteresseerd om uw gasten mee op theereis te nemen? De Norwood theelijn voorziet u van al uw theebenodigdheden.