Win een Masterclass t.w.v. €1100!

Peeze Barista Challenge

Altijd al gecertificeerd barista willen worden maar het komt er maar niet van? Peeze maakt het je nu extra makkelijk met de Peeze Barista Challenge. Een wedstrijd voor alle Peeze-klanten met als hoofdprijs een Peeze Masterclass. Heb jij in je team een koffiekunstenaar? Laat diegene dan snel weten dat er prijzen te verdienen zijn met mooie schenksels!

Wat moet je doen?

1. Zet een heerlijke Peeze cappuccino en maak hierin jouw mooiste Latte Art ontwerp, alles mag!
2. Plaats je creatie op de #Peezebaristachallenge ondergrond.
2. Maak een foto of video van je kunstwerk en zorg dat de hashtag en het logo ook zichtbaar zijn.
3. Deel je foto of video als bericht en story op Instagram met #Peezebaristachallenge en tag @Peeze_koffie om kans te maken!

Peeze barista challengeWat kun je winnen?

Na je deelname zal Peeze je verrassen met een leuk presentje, wij vinden het namelijk geweldig als jij je best doet voor die prachtige koffies. Voor de mooiste inzending is er een superprijs: de Peeze Masterclass! De Masterclass – gegeven door Rose van Asten – is een uitgebreid opleidingstraject dat wordt afgesloten met twee officiële SCA certfcaten: Barista Skills Foundation en Barista Skills Intermediate. De Masterclass heeft een waarde van €1100,- en draagt gegarandeerd bij aan het maken van nog mooiere én lekkerdere koffies.

Prijsuitreiking

Via de story’s van @Peeze_koffie wordt een top 10 – gekozen door onze vakkundige jury – bekend gemaakt. Onze volgers kunnen via de story’s stemmen op hun favoriet. Ben je degene met de meeste stemmen, dan win jij de Masterclass!

P.s. Nog tips nodig over het opschuimen van je melk? Kijk hier voor meer informatie.