Van 10 t/m 12 maart is het zover: het Amsterdam Coffee Festival! Hét event waar de laatste trends en innovaties worden gepresenteerd voor iedereen met een passie voor koffie. Ook op de Peeze stand staat bezoekers bijzondere dingen te wachten:

1. Best Collect koffieconcept – elke single origin is uniek

Koffie is een way-of-living geworden. Niet alleen worden we specifieker qua smaak, ook het verhaal achter koffie speelt een belangrijke rol. Dit voorjaar introduceert Peeze haar nieuwe single origin koffieconcept Best Collect. Deze collectie bestaat uit de 6 bijzondere koffiesoorten van over de hele wereld, kleinschalig verbouwd en elke soort een uniek verhaal en een onvergetelijke smaak.

2. Limited Edition – Whisky Barrel Aged Bourbon Coffee

Speciaal voor het Amsterdam Coffee Festival wordt het Best Collect assortiment tijdelijk uitgebreid met een 7e variant: Whisky Barrel Aged Bourbon Coffee. Bij deze Limited Edition is gebruik gemaakt van Daterrra Bourbon koffie die heeft gerijpt in een van origine Amerikaans Bourbon Whisky-vat. De afgelopen decennia is het vat in Schotland gebruikt voor het rijpen van Glenfiddich Single Malt 12 year old whisky. Deze aroma’s komen op subtiele wijze terug in de koffie. Benieuwd naar de smaak? De enige kans om deze special te proeven is tijdens het festival op de Peeze stand!

3. Dalla Corte Mina – next level espressomachine

Tijdens deze beurs kan de fanatieke (thuis)barista ook kennismaken met de Mina. Deze innovatieve, ééngroeps espressomachine van Dalla Corte geeft de barista volledige controle over de extractie van de koffie. Via een smartphone of tablet kan o.a. het flowprofiel van het water in 5 stappen ingesteld worden, met een precisie van één honderdste millimeter. Hiermee kan de pre-infusie flink verlengd worden , zonder dat er enige bitters aan de koffie onttrokken worden. Kortom, dé machine voor de next-level barista! Bekijk onderstaande video of bezoek onze stand.

4. Composteerbare koffiecups

We kunnen er niet meer omheen in koffieland: capsules. Deze bereidingswijze is de afgelopen jaren explosief gegroeid en biedt op een gemakkelijke manier een goede kop koffie van constante kwaliteit. Het enige nadeel: het afvalprobleem van 10 miljard koffiecups op jaarbasis. Daarom heeft Peeze biologisch afbreekbare koffiecups ontwikkeld. Gemaakt van hernieuwbare grondstoffen en volledig composteerbaar. Ontdek dit innovatieve concept en proef de pure koffiesmaak van de diverse varianten.

Nieuwsgierig geworden? Kom langs en laat u inspireren!

  • Datum:    10 – 12 maart 2017
  • Tijd:           10.00 – 19.00 uur
  • Waar:       Westergasfabriek Amsterdam

Volg ons online of schrijf u in voor onze nieuwsbrief voor het laatste nieuws, trends & updates!

facebook

instagramlinkedintwitter

nieuwsbrief