Peeze is 140 jaar en dat vieren we niet alleen!

Vind jij het gouden ticket?

Dit jaar bestaat Peeze 140 jaar. Om dat te vieren, trakteren we onze relaties op een bijzondere jubileumcampagne. Dit najaar maken relaties namelijk kans op 1 van de 12 gouden tickets waarmee ze elkaar op een unieke manier kunnen bezoeken. Klanten gaan dus op ontdekkingsreis, net zoals Peeze dat al 140 jaar doet.

Een feestje vier je nooit alleen

En je 140e verjaardag al helemaal niet! Daarom maken zakelijke relaties van september tot en met december 2019 kans op gouden tickets. Deze zijn verstopt in de koffiebestellingen. Als je een ticket vindt kun je deze verzilveren. Dat doe je door een foto hiervan te delen via hashtag #peeze140jaar op social media. Hiermee win je een jubileumarrangement!

Elkaar ontdekken

De arrangementen zijn samen met onze relaties opgesteld. Van een uniek kijkje achter de schermen bij een van Nederlands grootste dierentuinen tot en met een VIP-arrangement met driegangendiner bij een bekend theater in onze hoofdstad. Zo heeft elk gouden ticket een exclusieve waarde.

Verrassend ondernemerschap

Onze ontdekkingsreis naar premium en eerlijke koffie begon 140 jaar geleden. In deze 140 jaar maakten we een hoop mee. Zo was Peeze een van de eersten met het Fairtrade/ BIO-keurmerk. Ook leverden we de koffiebonen aan de allereerste espressobar in Nederland. Gedurende de campagne verspreiden we nog veel meer interessante en opvallende weetjes onder de hashtag #peeze140jaar.

Lees meer via onze actiepagina.