Vandaag 25 januari gaat de 19e editie van de  vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer van start. De vakbeurs biedt professionals een zeer breed scala aan producten en diensten op het gebied van facilitair management en gebouwbeheer. De beurs duurt tot vrijdag 27 januari. Er worden verschillende bijeenkomsten gegeven, waaronder nieuwjaarsrecepties en (thema)presentaties. Met gemiddeld 19.000 bezoekers en 400 standhouders is dit de grootste beurs ter wereld(!) op dit gebied.

Kwaliteit en duurzaamheid

Peeze wordt dit jaar op meerdere stands geschonken. Zo kunt u bij de stand van Appèl Catering, Dolmans en Zo vital terecht voor een lekkere en duurzame kop koffie. Bezoekt u dit jaar de beurs, komt u dan zeker even langs bij één van deze stands en ontdek wat goede koffie voor uw bedrijf kan betekenen.

Wanneer:              Woensdag 25 t/m vrijdag 27 januari 2017

Waar:                     Brabanthallen in Den Bosch

Tijd:                       10.00 – 19.00 (vrijdag van 10.00 – 17.00)

Kosten:                  Gratis via deze link

Klimaatneutraal en Fairtrade

Herkent u zich in de kernwaarden kwaliteit en duurzaamheid en wilt u hier ook slagen in maken? Peeze koffie is in dat geval de perfecte manier om hierop in te spelen. Onze koffie is 100% klimaatneutraal en 100% gecertificeerd. Door te kiezen voor Peeze reduceert u uw CO2-uitstoot en investeert u in een betere wereld. Van elke kop koffie gaat er een deel van de winst naar de Peeze Foundation. Een stichting die structureel bijdraagt aan het verbeteren van de leef- en arbeidsomstandigheden van de koffieboeren en hun gezinnen in de landen waar de koffie vandaan komt. Bereken hier hoeveel u kunt besparen op uw CO2-Footprint!

Vraag het uw medewerkers!

Wilt u een week Peeze koffie binnen uw organisatie uitproberen om te kijken hoe de koffie wordt ontvangen door uw medewerkers en klanten? Maak dan gebruik van de gratis proefactie voor koffie.

Vraag een proefactie aan!

U ontvangt vrijblijvend een week lang onze koffie op uw locatie en eventueel een koffiemachine in bruikleen. Wilt u meer weten of graag gebruik maken van de mogelijkheden? Vul onderstaand uw gegevens in en we bellen u terug.

> proefactie aanvragen