In 2015 won de Blonde Pater (kweekvijver van barista kampioenen) de titel van lekkerste kop koffie in Nederland in de Koffie Top 100. Als koffiebrander van deze nummer 1 koffie willen wij graag onze kennis met je delen en je inspireren. Op de Horecava boden we bezoekers 26 verschillende koffies aan. Heb je de Horecava moeten missen? Vraag dan nu onze proefactie aan en ontdek welke koffie en thee in de smaak valt bij jouw gasten.

  1. De lekkerste koffie van Nederland

Een lekkere kop koffie begint met een goede kwaliteit Arabica koffieboon. Al sinds 1879 zijn wij gepassioneerd koffiebrander. Dat onze koffie werd bekroond tot de lekkerste koffie van Nederland door de Koffie Top 100, was de kroon op ons werk. Wil je zelf testen welke koffie bij de smaak van je gasten past, vraag dan een proefpakket aan. Deze proefactie is ook mogelijk voor onze theelijn.


  1. Barista van topniveau

Een goede barista is een ware (latte)artist op het gebied van koffie. Met zijn/haar koffiekunst neemt hij/zij je mee in een verhaal en een bepaald gevoel. Op onze Peeze Academie hebben we een vaste barista in dienst die jou en je personeel alle kneepjes van het vak leert. Barista Wendy geeft trainingen aan klanten op verschillende niveaus, waaronder ook latte-art.  Dit kan op locatie of in ons Peeze Experience Center. We hebben verschillende modellen en merken espressomachines. Zo kun je werken met verschillende machines om te bepalen welke het beste bij jouw organisatie past. Je kunt hem zelfs even in bruikleen uitproberen in je zaak.

  1. Dalla Corte: de wedstrijdmachine onder de barista’s

Op de Horecava, en tijdens de Dutch Latte Art Championship, wordt er gewerkt met de Dalla Corte espressomachines. Deze halfautomaat van Italiaanse komaf is hét neusje van de zalm onder de piston machines. De machine is geheel naar eigen inzicht te customizen. Zo lieten wij voor de Horecava een krijtbord editie ontwerpen en een transparante witte Dalla Corte (zie foto hieronder). Alle kleuren zijn mogelijk! Als enige Nederlandse importeur van dit wereldberoemde merk, en als hoofdsponsor, vroeg SCAE ons vier machines voor de Dutch Latte Art Championship te sponsoren. Dat deden wij. De custom-made machines zijn ook te bewonderen tijdens de finale van the Dutch Latte Art kampioenschap. Dit evenement  vindt plaats op maandag 25 januari in Almere. Hier strijden 7 finalisten om de titel van Nederlands kampioen Latte-Art 2016. Ook Kai Yasuda van de Blonde Pater behoort tot een van de finalisten.

 

Dalla Corte espressomachine Peeze

 

Nu je alle ingrediënten weet die er nodig zijn voor de perfecte én lekkerste kop koffie, zit er nog maar één ding op: testen & proeven. Vraag een proefpakket aan of maak een afspraak via onderstaande button en probeer een week lang gratis Peeze koffie uit binnen je organisatie.

>graag!