Teal Sand

7 cadeautips voor elke gelegenheid

Op zoek naar een cadeau om weg te geven? Dan hebben wij voor jou wat inspiratie. Met onze kleurrijke cadeauboxen maak je niet alleen de ontvanger gelukkig, ook jijzelf wordt er gelukkig van. Uit onderzoek blijkt namelijk dat het geven van een cadeautje ons gelukkig maakt. Het geeft een positief gevoel, wat in de wetenschap de warm glow of giving wordt genoemd.
Tijd om een cadeau te shoppen dus!

Veronie Jansen
05 augustus 2022

Cadeaus voor alle feestdagen

Bij ons kun je terecht voor verschillende originele cadeautjes. Zoek jij inspiratie voor een verjaardagscadeau? Of misschien een cadeau voor de feestdagen? Onze cadeaus zijn een heerlijke verrassing die je bij elke feestdag kunt geven. In onze webshop shop je onze cadeautjes gemakkelijk zelf! Wil je het cadeau gelijk naar de ontvanger sturen? Geen probleem! Je kunt zelfs een gratis persoonlijk kaartje toevoegen aan de bestelling. 

Bekijk al onze cadeaus

Cadeautip 1 
Het koffieproefpakket lungo of espresso
In ons assortiment hebben we twee koffie proefpakketten. Beide pakketten bestaan uit vier koffies van 250 gram. Ze hebben elk hun eigen unieke smaak. Die moet je geproefd hebben! Dus ben je op zoek naar een cadeau voor iemand die graag verschillende koffies uittest, dan zijn onze koffie proefpakketten het perfecte cadeau. Naast onze twee koffieproefpakketten met koffiebonen hebben we ook een pakket met 2 gemalen koffies en een bijzonder pakket met single origin specialty coffees (koffiebonen).

Tip! Het koffieproefpakket is een perfect cadeautje voor vaderdag. Want echte sterke papa’s houden ook van een sterke en goede kop koffie. Toch?

Ontdek al onze koffiecadeaus

Cadeautip 2 
Een duurzaam cadeau 
In dit bijzondere cadeaupakket vind je alleen maar lekkers met een verantwoorde achtergrond. Zo kun je heerlijk genieten en maak je ondertussen de wereld een beetje mooier! Het pakket bevat koffie, thee, honing, vanille koffiekoekjes en chocolade sea salt caramel. De Bean Impact koffiebonen uit het pakket zijn bijzonder in meerdere opzichten. Niet alleen geweldig van smaak, maar ook eerlijk en klimaatpositief. Ontdek dit bijzondere pakket met mooie producten en lees hier meer over onze Bean Impact koffie.

Teal White White Leaf

Cadeautip 3 
Cadeaupakket voor de thuisbarista 
Ben je op zoek naar een verjaardagscadeau voor een echte koffieliefhebber die thuis of op werk graag als een echte barista te werk gaat? Dan zijn dit 3 leuke pakketten om uit te kiezen.

 

Cadeautip 4 
Het theeproefpakket 
En ook voor de liefhebber van thee hebben we proefpakketten. Deze pakketten zijn gevuld met onze verschillende smaken thee. Van rooibos sinaasappel & roodfruit tot bosvruchten thee. Er zijn pakketten met theezakjes, maar ook met heerlijke losse thee. Om de losse thee te zetten kun je gebruik maken van de Handy brew teamaker. Handig in gebruik en makkelijk schoon te maken!

Tip! Voor moederdag is ons theetableau heel leuk om cadeau te doen. Dit theetableau is al gevuld met 6 blikjes losse thee in verschillende smaken! Het tableau is gemaakt van bamboe en prachtig om op tafel bij de thee te serveren.

Ontdek al onze theecadeaus

Cadeautip 5
De Peeze cadeaubon! 
Perfect als je geen keuze kunt maken uit onze leuke cadeautjes en je graag de keuze overlaat aan de ontvanger. We versturen de Peeze cadeaubon standaard feestelijk ingepakt in een brievenbusdoosje met nougat en thee. De cadeaubon is verkrijgbaar in 8 waardes en kan verzilverd worden in de webshop en in onze winkel in Arnhem.

Cadeautip 6
Koffie to go pakket 
In het koffie to go pakket zit een duurzame beker die gemaakt is van rijstschilletjes (een natuurlijk restproduct). Samen met onze toekomstbestendige Bean Impact koffiebonen is dit een perfect cadeautje voor de bewuste genieter! Bij dit pakket krijg je ook een gratis Peeze canvas tas om al je spullen én natuurlijk de Peeze to go beker in mee te nemen.

Bekijk het pakket

Teal White White Leaf

Cadeautip 7
Pakketjes met leuke mokken
Nieuw toegevoegd aan het assortiment, de cadeaupakketten met verschillende mokken. In deze pakketten zit ons populaire servies in combinatie met koffie en thee. Kies jouw favoriete kleur in de webshop!

Peeze koffie
en thee winkel

Ben je in de buurt van Arnhem? Kom dan eens bij ons langs! In de Peeze koffie en thee winkel kun je jouw eigen pakketje laten samenstellen met alle producten uit de winkel. Wij pakken het gelijk voor je in. We zijn geopend op werkdagen van 9:00 – 17:00. Tot snel!

Adres: 
Ringoven 36
6826 TR Arnhem

Peeze koffie en thee winkel