Koffie thuis

Peeze koffie voor thuis horeca werk

Genieten van pure kwaliteit… Dat kan niet alleen in een restaurant, maar ook gewoon thuis, lekker op de bank. Bij Peeze kunt u kiezen uit een compleet aanbod van de lekkerste koffiesoorten en rijke smaken. Uiteraard kunt u de lekkerste koffie van Nederland (Koffie Top 100, 2015 & 2017) ook gewoon online bestellen in onze webshop. Peeze koffie levert uitsluitend 100% gecertificeerde koffie: duurzaam én Fairtrade. Dat is nog eens bewust genieten!

En wanneer u toe bent aan wat afwisseling, kunt u lekker aan de slag met onze verrassende recepten. Zo wordt uw koffiemoment wel heel bijzonder…

> Naar de webshop

Peeze koffie voor thuis horeca werk

Koffie, thee en nog veel meer. Speciaal voor thuis.

U kunt uw koffie, thee en apparatuur heel eenvoudig bestellen in onze webshop. Via de keuzes hieronder komt u daar vanzelf terecht. Heeft u vragen of wilt u onze producten liever eerst zien? Kom dan naar onze koffiewinkel, u bent van harte welkom! Bellen mag natuurlijk ook. 

Peeze koffie voor thuis horeca werk

Koffie

Peeze koffie voor thuis horeca werk

Thuis genieten van de lekkerste koffie? We bieden een uitgebreid aanbod van prachtige melanges, gemaakt van de beste kwaliteit Arabica-bonen.

> lees meer

> naar webshop

Peeze koffie voor thuis horeca werk

Thee

Peeze koffie voor thuis horeca werk

Met Communitea haalt u een stukje Sri Lanka in huis! Geniet van de heerlijke smaken én de persoonlijke boodschap die u bij de thee krijgt.

> lees meer

> naar webshop

Jura koffiemachines voor thuis of op het werk

Koffiemachines

Peeze koffie voor thuis horeca werk

Wilt u de beleving van een trendy espressobar ervaren in uw eigen keuken? Met onze koffie apparatuur is alles mogelijk!

> lees meer

> naar collectie

Koffie recepten van barista

Wordt onderdeel van de Peeze community

Schrijf je in voor de Peeze nieuwsbrief of download onze collectiebrochure of het vernieuwde magazine en wordt onderdeel van de Peeze Community.

NIEUWSBRIEF

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig speciale aanbiedingen. Wees als eerste op de hoogte van nieuwe producten en laat je inspireren met de laatste trends en de lekkerste koffie- en theerecepten. Na je aanmelding sturen we je een bevestigingsmail met een leuk welkomscadeau.COLLECTIEBROCHURE

 

Download onze collectiebrochure. Hierin staan al onze koffiesoorten overzichtelijk op een rij. Per koffiesoort wordt uitgelegd wat de koffie zo bijzonder maakt.

PEEZE MAGAZINE DOWNLOADEN

 

Peeze koffie is koffie met een goed verhaal. Fairtrade en duurzaam geproduceerd. Wil je alles weten over duurzame kwaliteitskoffie? Download dan ons magazine Bewust genieten. Hierin praten we je twee keer per jaar bij, met prachtige verhalen, nuttige informatie en handige tips voor in de praktijk.

BEZOEKADRES

 

Koffiebranderij Peeze
Ringoven 36
6826 TR Arnhem
E info@peeze.nl

T 026 – 362 24 22

K.v.K Centraal Gelderland onder nr 09026526
Onze leverings-en verkoopvoorwaarden. 

KOFFIEWINKEL

 

Peeze koffiewinkel
Ringoven 41
6826 TP Arnhem
T 026 – 750 55 10

Openingstijden op werkdagen:
9:00 – 17:00 uur (op werkdagen)

U kunt gratis parkeren bij onze winkel.