Koffie thuis

Peeze koffie voor thuis horeca werk

Genieten van pure kwaliteit… Dat kan niet alleen in een restaurant, maar ook gewoon thuis, lekker op de bank. Bij Peeze kunt u kiezen uit een compleet aanbod van de lekkerste koffiesoorten en rijke smaken. Uiteraard kunt u de lekkerste koffie van Nederland (Koffie Top 100, 2015) ook gewoon online bestellen via onze webshop. Peeze koffie levert uitsluitend 100% gecertificeerde koffie: duurzaam én Fairtrade. Dat is nog eens bewust genieten!

En wanneer u toe bent aan wat afwisseling, kunt u lekker aan de slag met onze verrassende recepten. Zo wordt uw koffiemoment wel heel bijzonder…

> webshop

Peeze koffie voor thuis horeca werk

U kunt uw koffie, thee en apparatuur heel eenvoudig bestellen in onze webshop. Via de keuzes hieronder komt u daar vanzelf terecht. Heeft u vragen of wilt u onze producten liever eerst zien? Kom dan naar onze koffiewinkel, u bent van harte welkom! Bellen mag natuurlijk ook.

Peeze koffie voor thuis horeca werk

Koffie

Peeze koffie voor thuis horeca werk

Thuis genieten van de lekkerste koffie? We bieden een uitgebreid aanbod van prachtige melanges, gemaakt van de beste kwaliteit Arabica-bonen.

> lees meer

> naar webshop

Peeze koffie voor thuis horeca werk

Thee

Peeze koffie voor thuis horeca werk

Met Communitea haalt u een stukje Sri Lanka in huis! Geniet van de heerlijke smaken én de persoonlijke boodschap die u bij de thee krijgt.

> lees meer

> naar webshop

Jura koffiemachines voor thuis of op het werk

Koffiemachines

Peeze koffie voor thuis horeca werk

Wilt u de beleving van een trendy espressobar ervaren in uw eigen keuken? Met onze koffie apparatuur is alles mogelijk!

> lees meer

> naar collectie

Koffie recepten van barista

Heerlijke Koffie… maar dan anders

Smaken verschillen! Bovendien laat de echte koffieliefhebber zich graag verrassen. Daarom hebben onze barista’s enkele bijzondere koffierecepten voor u samengesteld. Die móet u een keer geproefd hebben… Cheers!

20120705100551_vanillaice_recept

Vanilla Ice

Ingrediënten en benodigdheden

• 1 shot espresso
• Verse, volle melk
• 20 ml vanillesiroop
• Cappuccino glas vol ijsklontjes
• Rietje
• Eventueel slagroom

Bereidingswijze
Zet een enkele espresso. Schenk deze in het glas gevuld met ijsklontjes. Vul dit vervolgens aan met de siroop en koude melk. Roer het geheel goed door. Garneer de ijskoffie met een rietje en eventueel een toef slagroom.
20121016083616_puretemptation_recept

Pure Temptation

Ingrediënten en benodigdheden

• 1 zakje Chocolatte Puur
• 250 ml verse, volle melk
• 15 ml Monin gingerbreadsiroop
• Kaneelschaafsel
• Lang glas
• Grote opschuimkan

Bereidingswijze
Schenk zowel de melk als de siroop in de kan en verwarm het geheel met behulp van een melkschuimer tot ca. 75 graden. Schenk de opgeschuimde melk daarna in een hoog glas en voeg hier de chocoladetabletten aan toe. Roer dit 30 seconden goed door totdat de chocolade geheel is opgelost. Garneer de drank met kaneelschaafsel en de Pure Temptation is klaar om geserveerd te worden.
20121016083428_whitetemptation_recept

White Temptation

Ingrediënten en benodigdheden

• 1 zakje Chocolatte Wit
• 250 ml verse, volle melk
• 15 ml Monin kaneelsiroop
• Chocoladeschaafsel
• Lang glas
• Grote opschuimkan

Bereidingswijze
Schenk zowel de melk als de siroop in de kan en verwarm het geheel met behulp van een melkschuimer tot ca. 75 graden. Schenk de opgeschuimde melk daarna in een hoog glas en voeg hier de chocoladetabletten aan toe. Roer dit 30 seconden goed door totdat de chocolade geheel is opgelost. Garneer de drank met chocoladeschaafsel en de White Temptation is klaar om geserveerd te worden.
20120627165811_crazychocolate_recept

Crazy Chocolate

Ingrediënten en benodigdheden

• 1 shot espresso
• Verse, volle melk
• 15 ml Chocoladesiroop
• Chocolade schaafsel
• Hoog glas
• Klein shotkannetje
• Grote opschuimkan

Bereidingswijze
Verwarm het shotkannetje voor, bijvoorbeeld met heet water. Schenk vervolgens in een grote kan voldoende melk. Voeg de siroop hierbij en schuim dit samen op. Schenk de opgeschuimde melk daarna in een hoog glas. Laat de melk en het schuim scheiden (dit duurt ongeveer 50 sec.). Als de scheiding zichtbaar wordt, zet dan een espresso in het voorverwarmde shotkannetje. Schenk de espresso voorzichtig in het midden van het glas en garneer het geheel met chocoladeschaafsel.
20120705100529_gonuts_recept

Go Nuts

Ingrediënten en benodigdheden

• 1 shot espresso
• Verse, volle melk
• 15 ml hazelnootsiroop
• Amandelschaafsel
• Hoog glas
• Grote opschuimkan

Bereidingswijze
Verwarm het shotkannetje voor, bijvoorbeeld met heet water. Schenk vervolgens in een grote kan voldoende melk. Voeg de siroop hierbij en schuim dit samen op. Schenk de opgeschuimde melk daarna in een hoog glas. Laat de melk en het schuim scheiden (dit duurt ongeveer 50 sec.). Als de scheiding zichtbaar wordt, zet dan een espresso in het voorverwarmde shotkannetje. Schenk de espresso voorzichtig in het midden van het glas en garneer het geheel met amandelschaafsel.
20120705100800_caramelcooldown_recept

Caramel Cool Down

Ingrediënten en benodigdheden

• Espresso, bij voorkeur een dubbele shot
• Verse, volle melk
• 20 ml karamelsiroop
• Hoog glas vol ijsklontjes
• Rietje
• Eventueel slagroom

Bereidingswijze
Zet een enkele of dubbele espresso. Schenk deze in het glas gevuld met ijsklontjes. Vul dit vervolgens aan met de siroop en koude melk. Roer het geheel goed door. Garneer de ijskoffie met een rietje en eventueel een toef slagroom.
20120705100602_cocoloco_recept

Coco Loco

Ingrediënten en benodigdheden

• 1 shot espresso
• Verse, volle melk
• 15 ml rietsuikersiroop
• 30 ml kokosmelk
• 1 tl. rietsuiker
• Cappuccino glas
• Grote opschuimkan

Bereidingswijze
Zet een espresso in een cappuccino glas. Voeg vervolgens in een grote opschuimkan, de melk, de siroop en de kokosmelk samen en schuim dit op. Schenk het geheel bij de espresso en garneer het met de rietsuiker.

Sweet Temptation

Ingrediënten en benodigdheden

• 1 zakje Chocolatte Melk
• 250 ml verse, volle melk
• 15 ml Monin hazelnootsiroop
• Amandelschaafsel
• Lang glas
• Grote opschuimkan

Bereidingswijze
Schenk zowel de melk als de siroop in de kan en verwarm het geheel met behulp van een melkschuimer tot ca. 75 graden. Schenk de opgeschuimde melk daarna in een hoog glas en voeg hier de chocoladetabletten aan toe. Roer dit 30 seconden goed door totdat de chocolade geheel is opgelost. Garneer de drank met amandelschaafsel en de Sweet Temptation is klaar om geserveerd te worden.
20120705100612_wintermadness_recept

Winter Madness

Ingrediënten en benodigdheden

• 1 shot espresso
• Verse, volle melk
• 15 ml gingerbreadsiroop
• Kaneelschaafsel
• Cappuccino glas
• Grote opschuimkan

Bereidingswijze
Zet een espresso in een cappuccino glas. Giet ondertussen de siroop en de melk in een opschuimkan en schuim dit samen op. Schenk de opgeschuimde melk vervolgens bij de espresso. Garneer het geheel met kaneelschaafsel.

 

tekst-rondje-thuis