Koffie voor thuis

Thuis genieten van de lekkerste koffie. Dat willen we allemaal. Genieten van koffie die geproduceerd en gebrand is met liefde en respect voor de boeren, onze planeet en de koffie zelf. Wij geloven dat als je door de hele keten duurzaam en eerlijk produceert dat de koffie er uiteindelijk ook beter van smaakt. Dat proef je. Beloofd! Kies jij thuis ook voor écht goede en eerlijke koffie?

Bij Peeze kan je kiezen uit meer dan 15 verschillende koffiemelanges en single origin koffies. Maar dat is niet alles. Ook voor de lekkerste biologische fair trade thee en veel ander lekkers kan je bij ons terecht.

Koffie volgens Peeze
Een 8+ op koffiesmaak
Duurzame koffie met een eerlijke prijs voor de boer
Al onze koffie is CO2 neutraal gebrand
100% gecertificeerde koffie (Fairtrade, Rainforest Alliance en/of Biologisch)
Koffiebonen, filterkoffie en koffiecups, vanaf €35 gratis bezorgd

Meer over onze koffie

> Direct bestellen in onze webshop

Koffie
voor de
bewuste generatie

Alles wat je nodig hebt om thuis heerlijk te genieten

Koffiebranderij Peeze biedt niet alleen koffie. Je kan bij ons ook terecht voor heerlijk eerlijke thee, koffiemachines en lekkers voor ernaast zoals koekjes, nougat en chocolade. Ontdek het allemaal in onze webshop.

Koffie

Thuis genieten van de lekkerste koffie? We bieden een uitgebreid aanbod van prachtige koffiemelanges en specialty koffies gemaakt van de beste kwaliteit Arabica-bonen.

> Bekijk onze koffies

Thee

Met onze Communitea thee haal je een stukje Sri Lanka in huis! Geniet van de heerlijke smaken en de persoonlijke boodschap die je bij de thee krijgt.

> Bekijk onze thee

Dalla corte espressomachine halfautomaat

Koffiemachines

Om het beste uit de koffiemelange te halen, is goede apparatuur onmisbaar. Dat geldt thuis ook. Wij werken alleen met premium machinemerken. Dat is gegarandeerd genieten.

> Bekijk onze koffiemachines

Bestel eenvoudig
eerlijke koffie

Ga naar de webshop

Word onderdeel van de Peeze community

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang €5,- korting op je eerste bestelling. Ook sturen we je regelmatig inspiratie met de laatste trends, de lekkerste koffie- en theerecepten en aanbieding om thuis optimaal te genieten.

Inschrijven nieuwsbriefPeeze koffiewinkel

Ringoven 36
6826 TP Arnhem
T 026 – 750 55 10
info@peeze.nl

Volg en bereik ons ook via

Openingstijden
9:00 – 17:00 uur (op werkdagen)
Je kunt gratis parkeren bij onze winkel.

Peeze koffie drink je ook bij

Download onze
koffierecepten

Downloaden