Het
complete
assoriment

Beleef de geur van onze heerlijke koffie in onze koffie en thee winkel in Arnhem. We verkopen hier ons complete assortiment koffie, koffieapparaten, thee en andere producten. Peeze is bovendien officieel JURA dealer en service partner. Onze professionals informeren je graag uitgebreid over onze top kwaliteit koffie en thee. Ook helpen we je graag bij het maken van de juiste keuze in een nieuwe koffiemachine, zodat je ook thuis kunt genieten van een perfect kopje koffie!

Teal White White Leaf

Op zoek
naar een
leuk cadeau?

Wij helpen je graag bij het vinden van een geschikt cadeau. In onze winkel hebben we genoeg producten om leuke pakketjes mee samen te stellen. Wij zorgen dat het mooi verpakt is en jij kan er iemand goed mee verrassen!

Sand Teal Leaf

Producten in de spotlight

Iedere maand krijgen bepaalde producten in de winkel wat extra aandacht.
Deze maand zijn dat…

Fairtrade week!
Ontvang een gratis flesje Cold Drip Coffee bij aankoop van twee zakjes Bean Impact koffiebonen 225 gram.

Duurzaam koffie drinken
Maak jij al gebruik van een herbruikbare koffiebeker? Voor al jouw to go koffiemomenten bestaat een mooie duurzame optie, de Huskup beker. Ontvang nu een gratis 240 ml beker bij aankoop van 3 kg koffie.

Filtermachine en gratis filterkoffie
Maak kennis met de Moccamaster en de koffie van Peeze. Ontvang een gratis proefpakket met onze gemalen koffies bij de aanschaf van een Moccamaster koffiezetapparaat.

Extra thee voor de koude dagen
We hebben veel verschillende theesmaken in het assortiment. Probeer onze nieuwste smaken: sterrenmunt, rooibos sinaasappel & roodfruit, groene thee passievrucht of gember en citroengras. Op het gehele assortiment thee geldt de actie 5 halen 4 betalen.

Zien we je snel?

Peeze stempelkaart

In onze Peeze koffie en thee winkel maken we gebruik van de Peeze stempelkaart. Bij besteding van €15,- aan koffie/thee krijg je 1 stempel. Een volle kaart is in totaal €5,- waard. Deze kun je bij een volgend bezoek bij ons inleveren bij een aankoopbedrag vanaf €25,-.*

*Een volle spaarkaart is niet inwisselbaar tegen contanten
*Niet geldig in combinatie met acties