Peeze winkel voor koffie en thee

Het
complete
assoriment

Beleef de geur van onze heerlijke koffie in onze koffie en thee winkel in Arnhem. We verkopen hier ons complete assortiment koffie, koffieapparaten, thee en andere producten. Peeze is bovendien officieel JURA dealer en service partner. Onze professionals informeren je graag uitgebreid over onze top kwaliteit koffie en thee. Ook helpen we je graag bij het maken van de juiste keuze in een nieuwe koffiemachine, zodat je ook thuis kunt genieten van een perfect kopje koffie!

Koffiewinkel Peeze
Ringoven 36, 6828 TR Arnhem
Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag
9:00 – 17:00

Ontdek onze
webshop

Mocht je niet in de buurt wonen of liever online bestellen? Maak dan gebruik van onze webshop. Ook hier vind je ons uitgebreide assortiment koffie en thee. Neem gerust een kijkje!

Bezoek de webshop

Teal White White Leaf

Op zoek
naar een
leuk cadeau?

Wij helpen je graag bij het vinden van een geschikt cadeau. In onze winkel hebben we genoeg producten om leuke pakketjes mee samen te stellen. Wij zorgen dat het mooi verpakt is en jij kan er iemand goed mee verrassen!

Peeze stempelkaart

In onze Peeze koffie en thee winkel maken we gebruik van de Peeze stempelkaart. Bij besteding van €15,- aan koffie/thee krijg je 1 stempel. Een volle kaart is in totaal €5,- waard. Deze kun je bij een volgend bezoek bij ons inleveren bij een aankoopbedrag vanaf €25,-.*

*Een volle spaarkaart is niet inwisselbaar tegen contanten
*Niet geldig in combinatie met acties

Welke koffie
is jouw
favoriet?

Een keuze maken uit ons aanbod heerlijke koffiemelanges was nog nooit zo makkelijk! Wij geven je graag een passend koffie advies.
Vul onze smaakwijzer in en vindt de koffie die het beste past bij jouw smaakprofiel.

Doe de test!

Sand Teal Leaf
Portret koffieboer op de koffieplantage