Losse thee
voor een
unieke beleving

Losse thee is een product waarmee je echt het verschil kunt maken. De thee in pure vorm ofwel leaf thee zorgt voor een unieke individuele theebeleving. Door 2 gram losse thee zelf in een zeefje te scheppen wordt het theeritueel compleet gemaakt. Al onze thee wordt handmatig geplukt, verwerkt en verpakt in Sri Lanka. Zo blijven de werkzaamheden in land van oorsprong en behoudt onze thee haar kwaliteit, versheid en smaak. De Norwood thee is:

  • Met de hand geplukt
  • Gemakkelijk zelf naar smaak te doseren
  • Fairtrade en biologisch
Theetableau met losse theesmaken en theeglas

Uniek theetableau voor optimale presentatie

De Norwood theelijn is vernoemd naar de theeplantage in Sri Lanka waar wij onze verpakkingontwerp workshops hebben gehouden. De verschillende smaken thee zijn te presenteren in een unieke bamboe tableau met plaats voor 6 gevulde theeblikjes. Met de navulzakken kun je deze smaken eenvoudig navullen. Deze bijzondere vorm van theezetten biedt gasten en/of medewerkers een ultieme theebeleving. De gehele Norwood theelijn is Fairtrade en biologisch.

Proefpakket aanvragen   Brochure downloaden

Leaf Group

Ontdek onze
Norwood-lijn

Communitea
voor zakelijk

Geïnteresseerd in de Communitea theelijn voor in de horeca of voor op kantoor? Ontdek wat de thee zo bijzonder maakt en vraag nu vrijblijvend een gratis proefpakket aan. Direct bestellen kan ook in onze zakelijke webshop.

Proefpakket aanvragen  Direct zakelijk bestellen

Communitea
voor thuis

Thuis genieten van onze Fairtrade biologische thee kan natuurlijk ook. Bekijk al onze theesmaken, theekisten en accessoires in onze webshop.

Naar de webshop

Teal White White Leaf