Losse thee
voor een
unieke beleving

Losse thee is een product waarmee je echt het verschil kunt maken. De thee in pure vorm ofwel leaf thee zorgt voor een unieke individuele theebeleving. Door 2 gram losse thee zelf te scheppen in een zeefje wordt het theeritueel compleet gemaakt. Al onze thee wordt handmatig geplukt, verwerkt en verpakt in Sri Lanka. Zo blijven de werkzaamheden in land van oorsprong en behoudt onze thee haar kwaliteit, versheid en smaak.

Uniek theetableau voor optimale presentatie

Het Norwood theeconcept wordt gepresenteerd in een eigen ontwikkeld bamboe tableau met plaats voor 6 gevulde theeblikjes. Het vullen van de theeblikjes kan eenvoudig met onze navulzakken. De verschillende varianten losse thee hebben we zorgvuldig gesourced en samengesteld. Dit bijzondere concept en de fraaie vormgeving bieden gasten en medewerkers een ultieme high-teabeleving. Het hele theeconcept is Fairtrade en biologisch.

Leaf Group

Ontdek onze
Norwood-lijn

Communitea
voor zakelijk

Wil je collega’s of klanten persoonlijk laten kennismaken met Communitea en hen verrassen? Vraag dan een proefsessie aan en ontdek zelf wat onze thee zo bijzonder maakt. We nemen binnen één werkdag contact met je op en komen persoonlijk langs om onze smaken te laten proeven.

Proefpakket aanvragen

Communitea
voor thuis

Maak kennis met de Norwood thee-lijn via een luxe 6-vaks theetableau, gevuld met 6 blikjes losse thee. Het theetableau is vervaardigd van hoogwaardig bamboehout voor een stijlvolle manier van presenteren. Ideaal voor high tea!

Naar de webshop