Losse thee
voor een
unieke beleving

Losse thee is een product waarmee je echt het verschil kunt maken. De thee in pure vorm ofwel leaf thee zorgt voor een unieke individuele theebeleving. Door 2 gram losse thee zelf te scheppen in een zeefje wordt het theeritueel compleet gemaakt. Al onze thee wordt handmatig geplukt, verwerkt en verpakt in Sri Lanka. Zo blijven de werkzaamheden in land van oorsprong en behoudt onze thee haar kwaliteit, versheid en smaak.

Uniek theetableau voor optimale presentatie

Het Norwood theeconcept wordt gepresenteerd in een eigen ontwikkeld bamboe tableau met plaats voor 6 gevulde theeblikjes. Het vullen van de theeblikjes kan eenvoudig met onze navulzakken. De verschillende varianten losse thee hebben we zorgvuldig gesourced en samengesteld. Dit bijzondere concept en de fraaie vormgeving bieden gasten en medewerkers een ultieme high-teabeleving. Het hele theeconcept is Fairtrade en biologisch.

Proefpakket aanvragen   Brochure downloaden

Leaf Group

Ontdek onze
Norwood-lijn

Communitea
voor zakelijk

Geïnteresseerd in het Communitea concept voor in de horeca of voor op kantoor? Ontdek wat de thee zo bijzonder maakt en vraag nu vrijblijvend een gratis proefpakket aan. Direct bestellen kan ook in onze zakelijke webshop.

Proefpakket aanvragen  Direct zakelijk bestellen

Communitea
voor thuis

Thuis genieten van onze Fairtrade biologische thee kan natuurlijk ook. Bekijk al onze theesmaken, theekisten en accessoires in onze webshop.

Naar de webshop

Teal White White Leaf