Rijk en romig
van smaak

Chocolademelk wordt veel gedronken. En niet alleen in de winter. De smaken uit zowel het Chocolatte als het Ciocco concept zijn rijk en romig en sluiten goed aan bij de Nederlandse markt. Een “must have” voor elke horecazaak!

Warme chocolademelk met brownie

Chocolatte

Échte Belgische chocolade, gecombineerd met verse warme melk. Warme chocolademelk zoals je nog niet eerder geproefd hebt.

Fairtrade

Chocolatte zorgt voor een pure en unieke smaakbeleving. Heerlijk om te drinken en ook nog eens duurzaam en verantwoord. De cacaoboeren krijgen namelijk een eerlijke prijs en we zorgen voor een milieuvriendelijke en biologische productie.

Dat smaakt naar meer!

Chocolatte is verkrijgbaar voor thuis per 15 sachets. In de horeca of voor op kantoor kun je kiezen voor een verpakking vanaf 50 sachets. Puur, wit of melk.

Proefsessie aanvragen  Bestel direct zakelijk

Bestel direct voor thuis

 

Leaf Blob
SAMSAM. Enschede

“Gasten vragen het hele jaar door om warme chocolademelk”

Inmiddels werken we 4 jaar met Chocolatte en nog steeds reageren gasten verrast wanneer zij hun bestelling krijgen. Er kan worden gekozen uit witte, melk of pure chocoladetabletten, die zij zelf door de warme melk roeren. Gasten vragen het hele jaar door om warme chocolademelk, dus dit hebben wij standaard in ons assortiment. In de wintermaanden worden er gemiddeld 50 koppen per dag gedronken. Een must voor elke horeca, wij kunnen in elk geval niet zonder.

 

Cacaobonen op een schaaltje

CIOCCO

Met Ciocco kies je voor een totaalplaatje, met de lekkerste Fairtrade cacaopoeder inclusief energiezuinige chocolademelk machine en bijbehorend servies.
Specificaties chocolademelk machine:

  • Compact formaat
  • Snel: ca. 7 sec. per kop
  • Ca. 360 koppen per uur
  • Vaste wateraansluiting
  • 220-230 V (A+ label)
  • Inclusief heet waterfunctie

Proefsessie aanvragen

Sand Teal Leaf
Chocolatte in een mok

Wil je meer
informatie
over onze
chocolademelk
concepten?

Wij informeren je graag over de mogelijkheden binnen jouw zaak.

Proefsessie aanvragen   Neem contact op

Leaf Blob
Grandcafè de Notaris. Apeldoorn

“De nieuwe machine is makkelijker in gebruik, energiezuinig en maakt een betere marge mogelijk.”

Ik was eerst sceptisch omdat we al jaar en dag hetzelfde merk voerden, maar de smaak van de Ciocco is erg lekker en mijn gasten zijn zeer enthousiast. Dagelijks worden er tussen de 50 – 100 koppen gedronken! Het bijbehorende servies past helemaal bij ons qua uitstraling. De nieuwe machine is makkelijker in gebruik, energiezuinig en maakt een betere marge mogelijk.