Het is
tijd
voor
andere

koffie

Ons doel is om van eerlijke koffie de norm te maken. Dit doen wij door niet mainstream te volgen, maar juist op onze eigen unieke manier te werken. Betrokkenheid door de gehele keten is daarbij het speerpunt. Kies jij ook voor ‘andere’ koffie dan kies jij voor:

  • Het Fairtrade-, BIO- en/of Rainforest Alliance keurmerk
  • CO2-gecompenseerde productie en distributie
  • 100% traceerbaar met structureel hogere prijzen voor de koffieboeren
Sand Teal Leaf
Twee handen houden Peeze koffiekopje vast
Janneke cupt de koffie op kwaliteit voor een consistente smaak

Premium kwaliteit van boon tot kopje

In de verschillende koffiemelanges wordt er uitsluitend gewerkt met 100% Arabica koffiebonen. De bonen groeien op grote hoogte en hebben daardoor een verfijnde smaak. In ons eigen branderij zorgen we dat alle bonen tot in perfectie gebrand worden en creëren zo de lekkerste melanges. Ons team van cuppers proeft en keurt de koffiekwaliteit op maar liefst 5 verschillende momenten in gehele proces. Hiermee kunnen wij een cuppingscore van 83+ garanderen voor ieder kopje koffie.

Ervaar ook zelf de Peeze koffiemelanges en single estate koffiesoorten. Vraag zakelijk een proefsessie aan of bestel direct voor thuis op de webshop.

Zakelijk proefsessie aanvragen Direct naar de webshop

Teal White White Leaf
Teal White White Leaf

Wat Peeze
voor jou
kan betekenen

Verras jezelf, je collega’s of je gasten met de beste koffiekwaliteit en maak ondertussen hét verschil in de koffiesector. Goed doen was nog nooit zo lekker!

Klimaat
neutrale

koffie

Wanneer je kiest voor Peeze koffie, kies je niet alleen voor premium kwaliteit, maar ook duurzaamheid. Al onze koffies zijn namelijk klimaatneutraal gebrand. Ook werken we hard aan compensatietrajecten in de oorsprongslanden. Voor deze unieke aanpak werkt Peeze nauw samen met Fairtrade. Eén van onze duurzame ambities is een klimaatpositieve koffiesector. Meer weten over onze klimaataanpak? Onze Impactmanager Rik vertelt je er graag meer over in deze video.

 

Teal White White Leaf