Banner het is tijd voor andere koffie

Filter gemalen koffie Peeze inschenken

Goede koffie is meer dan alleen lekker

Wij geloven dat je alleen écht goede koffie kan maken als het hele proces goed is. Daar smaakt de koffie uiteindelijk ook veel beter van. Ons doel is om van eerlijke koffie de norm te maken door het voortouw te nemen. Door nauw samen te werken en persoonlijk betrokken te zijn in het hele koffieproces. Zo hebben we rechtstreeks contact met de coöperatie van kleinschalige koffieboeren waar onze koffiebonen vandaan komen. Al zo’n 7 jaar werken we samen met onze partners. Daarom kunnen we het verschil maken. Eerlijker, klimaatpositief en afvalvrij.

> Lees meer

Het is tijd voor
andere koffie

Ontdek onze missie

Onze koffiecollectie

We hebben een brede collectie koffiemelanges en single estate koffiesoorten, allemaal 100% arabica koffiebonen. Daarnaast hebben al onze koffies nog iets gemeen. Ze zijn eerlijk, van koffiebes tot koffiekopje. Daarmee zijn al onze koffies voorzien van het Max Havelaar/Fairtrade-keurmerk, het BIO-keurmerk of het Rainforest Alliance keurmerk.

Koffiebonen

Bekijk al onze melanges voor espresso, café crème en cappuccino.

> Ontdek

Filter / freshbrew

Bekijk al onze gemalen koffiesoorten.

> Ontdek

best collect koffie

Peeze Best Collect

Bekijk al onze single origin & single estate koffiebonen.

> Ontdek

Koffiecups

Bekijk al onze composteerbare koffiecups.

> Ontdek

Download de
collectiebrochure

Lees meer

Bereken jouw CO2 besparing

Wil de koffiesector ook anders maken? Dat kan! Door te kiezen voor Peeze, draag je bij aan een gezonde planeet. Al onze koffies zijn namelijk klimaatneutraal gebrand. Ook werken we hard aan compensatietrajecten in de oorsprongslanden. In de toekomst willen we klimaatpositief zijn. Om het verschil in CO2 uitstoot te laten zien, hebben we een tool ontwikkeld. Hiermee kun je direct berekenen hoeveel CO2 jij zou besparen door te kiezen voor Peeze’s fairtrade koffie.

Naar berekentool

Eerlijke koffie
begint met
transparante inkoop

Kies jij ook voor andere koffie?

Verras jezelf, je collega’s of je gasten met de beste koffiekwaliteit en maak ondertussen hét verschil in de koffiesector. Goed doen was nog nooit zo lekker! Daarnaast vind je bij Peeze ook een uitgebreide collectie koffiemachines, eerlijke thee en andere producten om jouw koffiemoment volledig in te richten.

Peeze koffie filterkoffie bonenkoffie

> Koffie voor thuis

  • Horeca koffiekwaliteit
  • Bonen, gemalen koffies en koffiecups
  • Vanaf €35 gratis bezorging

> Koffie voor horeca

  • Levering door gecertificeerde barista’s
  • Peeze Academy
  • Onderscheidend concept

> Koffie op het werk

  • Persoonlijk advies op apparatuur
  • Eigen online bestelportaal
  • Horeca koffiekwaliteit