Het is
tijd
voor
andere

koffie

Ons doel is om van eerlijke koffie de norm te maken. Dit doen wij door niet mainstream te volgen, maar juist op onze eigen unieke manier te werken. Betrokkenheid door de gehele keten is daarbij het speerpunt. Kies jij ook voor ‘andere’ koffie dan kies jij voor:

  • 100% Arabica bonen van premium kwaliteit
  • Het Fairtrade-, BIO- en/of Rainforest Alliance keurmerk
  • CO2-gecompenseerde productie en distributie
  • 100% traceerbaar met structureel hogere prijzen voor de koffieboeren
Koffiebessen plukken op de koffieplantage

Koffie van 100% Arabica bonen

Arabica koffie heeft een aromatische smaak en is geliefd onder vele koffieliefhebbers. De Arabica koffiebonen groeien op grote hoogtes en hebben daardoor een verfijnde smaak. Echter, is de productie vaak kostbaarder en arbeidsintensiever. Wij geloven dan ook dat onze premium koffie samen dient te gaan met een eerlijke prijs voor de boer. Alleen wanneer het hele proces van koffie maken goed is, kan je goede koffie maken. Ervaar ook zelf onze 100% arabica koffiemelanges en single estate koffiesoorten en vraag een proefsessie aan.

Proefsessie aanvragen Direct naar de webshop

Het
rijke
aanbod

Ons assortiment bestaat uit een uitgebreid aanbod van prachtige koffiemelanges. De koffie wordt volgens uniek recept gebrand in onze koffiebranderij in Arnhem. Ons team van cuppers keurt de koffiekwaliteit op maar liefst 5 verschillende momenten. Zo weten we zeker dat elke koffieboon die de branderij verlaat optimaal smaakt.

Teal White White Leaf

Wat Peeze
voor jou
kan betekenen

Verras jezelf, je collega’s of je gasten met de beste koffiekwaliteit en maak ondertussen hét verschil in de koffiesector. Goed doen was nog nooit zo lekker!

Klimaatneutrale
koffie

Wil jij de koffiesector ook anders maken? Dat kan! Door te kiezen voor Peeze, draag je bij aan een gezonde planeet. Al onze koffies zijn namelijk klimaatneutraal gebrand. Ook werken we hard aan compensatietrajecten in de oorsprongslanden. Voor deze unieke aanpak werkt Peeze nauw samen met Fairtrade. Eén van onze duurzame ambities is een klimaatpositieve koffiesector. Meer weten over onze klimaataanpak? Onze Impactmanager Rik vertelt je er graag meer over.

Bekijk het filmpje

 

Sand Teal Leaf
Groeiproces van het koffieplantje
Teal White White Leaf