Het is
tijd
voor
andere

koffie

Ons doel is om van eerlijke koffie de norm te maken door het voortouw te nemen. Wij volgen niet de mainstream maar werken op onze eigen unieke manier. Niet gedreven door winst, maar door betrokkenheid. Door een hechte band met al onze partners in het hele koffieproces. Kies jij ook voor andere koffie?

Koffie van 100% Arabica bonen

We hebben een brede collectie koffiemelanges en single estate koffiesoorten, allemaal 100% arabica koffiebonen. Daarnaast hebben al onze koffies nog iets gemeen. Ze zijn eerlijk, van koffiebes tot koffiekopje. Daarmee zijn al onze koffies voorzien van het Fairtrade-keurmerk, het BIO-keurmerk of het Rainforest Alliance keurmerk. Wij geloven dat je alleen écht goede koffie kan maken als het hele proces van koffie maken goed is.

Het
rijke
aanbod

Ons assortiment bestaat uit een uitgebreid aanbod van prachtige koffiemelanges. De koffie wordt volgens uniek recept gebrand in onze koffiebranderij in Arnhem. Ons team van cuppers keurt de koffiekwaliteit op maar liefst 5 verschillende momenten. Zo weten we zeker dat elke koffieboon die de branderij verlaat optimaal smaakt.

Klimaatneutrale
koffie

Wil jij de koffiesector ook anders maken? Dat kan! Door te kiezen voor Peeze, draag je bij aan een gezonde planeet. Al onze koffies zijn namelijk klimaatneutraal gebrand. Ook werken we hard aan compensatietrajecten in de oorsprongslanden. Voor deze unieke aanpak werkt Peeze nauw samen met Fairtrade. Eén van onze duurzame ambities is een klimaatpositieve koffiesector. Meer weten over onze klimaataanpak? Onze Impactmanager Rik vertelt je er graag meer over.

Bekijk het filmpje

 

Sand Teal Leaf
Teal White White Leaf

Peeze Barista Trainingen

De kwaliteit van jouw koffie laten stijgen? Kennis en kunde van je personeel, maar ook van jezelf spelen een cruciale rol bij het maken van het perfecte kopje koffie.

Met verschillende trainingen biedt Peeze de mogelijkheid om het baristavak op hoog niveau te kunnen beoefenen. Daarnaast kun je na het volgen van een barista training eenvoudiger nieuwe recepten introduceren waarmee je jouw klanten verrast en je jezelf blijft onderscheiden.

Leaf Blob
Timmo Terpstra

“De productie is geheel klimaatneutraal”

Toen we in Arnhem gingen vestigen hadden we al een van de meest moderne en duurzame branderijen van Europa. Door slimme technieken wordt veel energie en water bespaard en is de productie geheel klimaatneutraal.

Onze geschiedenis

Sand Teal Leaf

Wat Peeze
voor jou
kan betekenen

Verras jezelf, je collega’s of je gasten met de beste koffiekwaliteit en maak ondertussen hét verschil in de koffiesector. Goed doen was nog nooit zo lekker! Daarnaast vind je bij Peeze ook een uitgebreide collectie koffiemachines, eerlijke thee en andere producten om jouw koffiemoment volledig in te richten.

Neem contact op