Cadeau met
kwalitatieve
producten

Een cadeau van Peeze staat voor een origineel cadeau met kwalitatieve producten. We inspireren je graag met alle mogelijkheden. We hebben relatiegeschenken in verschillende prijscategorieën. En wil je de ontvanger zelf laten kiezen? Dan hebben we ook nog de Peeze cadeaubon!

De Bean Impact giftbox

Wij bij Peeze vinden dat goede koffie meer is dan alleen lekkere koffie. Koffie die niet alleen geweldig smaakt, maar ook goed is voor de wereld waarin we leven. Koffie kan eerlijker. Moet eerlijker. En daar zijn wij dagelijks mee bezig. In dit bijzondere cadeaupakket vind je alleen maar lekkers met een verantwoorde achtergrond. Zo kun je heerlijk genieten en maak je ondertussen de wereld een beetje mooier!

  • Bean Impact koffiebonen
  • Honing van Melvita
  • Fairtrade Communitea thee
  • Koekjes van de Koekfabriek
  • Chocolade van Chocolate and Love

Vraag de giftbox aan

Heb je nog vragen?
Mail dan gerust verkoop@peeze.nl of bel 026 – 362 24 22.

Luxe
geschenken

voor je
relaties

Wij zijn een kleine branderij met grote ideeën. We denken dan ook graag met je mee in de zoektocht naar een geschikt relatiegeschenk. Zo kunnen we een cadeaupakket geheel naar wens samenstellen. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Cadeaubon van Peeze
Laat je collega’s of relaties zelf uit de lekkerste producten kiezen met de Peeze cadeaubon. Standaard feestelijk verstuurd in een brievenbusdoosje en gevuld met wat lekkers. Ben je al klant bij Peeze, dan kun je direct bestellen in de webshop. Nog geen klant, mail verkoop@peeze.nl of bel naar 026 – 362 24 22.

Al klant, bestel direct   Geen klant, maak eerst een webshop account aan

 

Laat je inspireren

Laat je inspireren in onze particuliere webshop. Van proefpakketten om te ontdekken wat je favoriete koffie is tot aan cadeaupakketten voor de echte thuisbarista.

Wil je één van onze cadeaupakketten zakelijk inzetten? Bestel deze dan in onze webshop. Heb je specifieke wensen, dan kan je ook mailen naar verkoop@peeze.nl of bellen naar 026 – 362 2422. De producten uit de cadeaupakketten zijn ook los verkrijgbaar in onze webshop.

Laat je inspireren   Bestel direct

Koffiecadeau

Theecadeau

Customized cadeau

Cadeaubonnen

Sand

Koffiecadeau

Ben of ken jij een koffieliefhebber? Dan zijn de koffie cadeaupakketten van Peeze een goed idee. Een koffie cadeaupakket met koffiebonen, een cadeaupakket met gemalen koffies of het Sinlge Origin koffie cadeaupakket. Iets voor elke koffieliefhebber.

Theecadeau

We hebben verschillende thee cadeaupakketten samengesteld. Kies uit verschillende smaken theezakjes en verschillende combinaties van losse thee. Je geniet niet alleen van een bijzondere Fairtrade-thee, maar krijgt er ook een persoonlijke boodschap uit Sri Lanka bij.

Customized cadeau

We denken graag met je mee in de zoektocht naar een geschikt relatiegeschenk. Zo kunnen we een cadeaupakket geheel naar wens samenstellen. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Cadeaubonnen

Zoek je een cadeau voor een koffie- of theeliefhebber, maar kan je niet kiezen? Geef hem of haar een Peeze cadeaubon. Je kunt kiezen uit verschillende waardes.

Leaf
Teal White White Leaf

Populaire cadeaupakketten

Proefpakket - koffiebonen

Proefpakket - koffiebonen

Cadeaupakket - latte macchiato

Cadeaupakket - latte macchiato

Cadeaupakket - cafetiére en koffie

Cadeaupakket - cafetiére en koffie