Sand Teal Leaf
Latte art in de horeca

Voor elke
situatie
een passende
koffiemachine

Als horecaondernemer kan je kiezen voor:

  • Een volautomatische koffiemachine waarbij je met één druk op de knop een kop koffie zet van constante kwaliteit. Waarbij zelfs gasten, medewerkers of klanten zelf hun koffie kunnen bereiden.
  • Een halfautomaat voor meer ambacht en om bijvoorbeeld koffie met latte art serveren. Ontvang ook meteen een barista training voor optimale kwaliteit.
  • Een refurbished koffiemachine voor een duurzame en voordelige oplossing. Ontdek alle voordelen van een tweedehands koffiemachine.

Welke koffiemachine het beste past, hangt af van jouw persoonlijke situatie en wensen. We kijken graag samen naar een passende koffievoorziening. Vraag direct een advies gesprek aan en kom langs in ons Peeze Experience Centre voor een demonstratie! Liever telefonisch contact? Bel naar 026 – 362 24 22 of mail naar verkoop@peeze.nl

Vraag adviesgesprek aan    Demonstratie boeken

Teal White White Leaf

Peeze denkt
met je mee

Ook dit kun
je
van ons
verwachten

Persoonlijk
Koffie is mensenwerk. Daarom vind je bij Peeze geen algemene klantenservice, maar zorgen we voor vaste aanspreekpunten voor
elke klant. Ingrediënten bestel je met een druk op de knop via jouw persoonlijke online bestelomgeving. We leveren jouw bestelling vervolgens persoonlijk bij je af via een vaste service medewerker. Zij controleren regelmatig de machine en stellen af waar nodig.
Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Advies
Of het nou over apparatuur gaat of koffie wij zorgen ervoor dat het bij je past. Met 50 gepassioneerde collega’s zijn we klein genoeg om flexibel te zijn maar groot genoeg om impact te maken. Impact in oorsprong en in jouw horecazaak. Want zo maken wij koffie anders.

Sand Teal Leaf
Koffieleverancier voor de horeca en bedrijven
Sand Teal Leaf
Barista in de horeca

Vind jouw
perfecte
koffiemachine

Wil je weten wat Peeze kan bieden voor jouw horecazaak? Maak een afspraak en plan een demonstratie met ons in. Dan laten we je de verschillende koffiemachines zien en kan je testen wat het beste past.

Vraag adviesgesprek aan       Doe de machine keuzetest

Teal White White Leaf

Bijproducten
die het pakket
compleet maken

Met écht goede koffie en een koffiemachine ben je er bijna. Maak er een totaalconcept van met o.a. onze thee dat een persoonlijk verhaal heeft.

Daarom
kiezen
voor
Peeze koffie

Met de koffie van Peeze serveer je jouw gasten en bezoekers een eerlijke kop koffie van topkwaliteit. Koffie die geproduceerd en gebrand is met liefde en respect voor de boeren, onze planeet en de koffie zelf. En dat proef je. Want wij geloven dat als je door de hele keten duurzaam en eerlijk produceert dat de koffie er uiteindelijk ook beter van smaakt. Kies jij ook voor écht goede koffie in jouw horecagelegenheid?

Meer over onze koffie

Sand Teal Leaf
Peeze koffiebonen
Teal White White Leaf

Barista
trainingen

Zorg niet alleen dat je personeel de koffie goed kan bereiden. Zorg dat ze met enthousiasme, passie en kennis over koffie kunnen praten. Dit geeft jouw gasten de ultieme koffiebeleving!

Wij vertellen je er graag alles over in één van onze barista trainingen. En nemen je mee in de wereld van koffie.