Peeze denkt
met je mee

Ook dit kun
je
van ons
verwachten

Persoonlijk
Koffie is mensenwerk. Daarom vind je bij Peeze geen algemene klantenservice, maar zorgen we voor vaste aanspreekpunten voor
elke klant. Ingrediënten bestel je met een druk op de knop via jouw persoonlijke online bestelomgeving. We leveren jouw bestelling vervolgens persoonlijk bij je af via een vaste service medewerker.
Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Advies
Of het nou over apparatuur gaat of koffie wij zorgen ervoor dat het bij je past. Met 50 gepassioneerde collega’s zijn we klein genoeg om flexibel te zijn maar groot genoeg om impact te maken. Impact in oorsprong en bij jou op het werk. Want zo maken wij koffie anders.

Sand Teal Leaf
Koffieleverancier voor de horeca en bedrijven
Sand Teal Leaf
Koffiewinkel Peeze

Benieuwd
naar
onze
koffiemachines?

Wil jij één van de koffiemachines testen voor bij jouw op het werk? Vraag dan een demonstratie aan. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op om een afspraak in te plannen. Tijdens de demonstratie gaan we ook jouw favoriete koffie ontdekken, kijken we naar jouw situatie, wensen en budget en vinden een passende oplossing.

Vraag demonstratie aan     Doe de machine keuzetest

Waarom
Peeze koffie
Op het werk

Als je kiest voor de koffie van Peeze bij jouw op het werk krijg je écht andere koffie. Niet alleen de lekkerste koffie maar ook écht eerlijke koffie. Koffie die goed is voor zowel de boeren de planeet als voor jou. En die geproduceerd is met passie en liefde. Dat proef je. Want wij geloven dat als je door de hele keten duurzaam en eerlijk produceert dat de koffie er uiteindelijk ook beter van smaakt. Kies ook jij voor écht goede koffie op het werk?

Lees meer over onze koffie

Sand Teal Leaf
Peeze koffie in zak

Alles wat je nodig hebt

Van koffie, thee, melk, suiker en chocolademelk. Als ook koffiemachines, servies en coffee to go bekers. Alles voor jouw koffievoorziening op het werk.

Lees meer over wat wij bieden