Uiteenlopende
smaken

Een verrassende Latte Macchiato Salted Caramel, Hot Choco-Latte Hazelnut of een trendy cocktail? Met onze recepten onderscheid je je niet alleen van collega-ondernemers, het zorgt ook direct voor extra omzet. Al onze recepten zijn bovendien eenvoudig te maken en vereisen slechts enkele ingrediënten. Ook hebben we verschillende tafelkaarten beschikbaar in de webshop. Zo kun je eenvoudig de marge op jouw koffie verhogen.

Waarom
kiezen voor
koffierecepten?

  • Verras bestaande klanten
  • Eenvoudige bereiding
  • Hogere omzet
  • Instagrammable uitstraling
  • Trekt nieuw publiek
  • Smaakt ontzettend goed

Ontdek de
zomerbox!

Verras je klanten ook deze zomer weer met heerlijke koffierecepten! Zoals een verfrissende iced tea of een latte macchiato met een zomerse twist. Ontdek hier de nieuwe recepten. Wil je meer informatie en gelijk aan de slag met de nieuwe recepten? Vraag een gratis zomerbox bij ons aan! Deze vrolijke box zit vol inspiratie. Wij brengen de zomerbox persoonlijk bij je langs! Op = op

Zomerbox aanvragen

Teal White White Leaf

Laat je inspireren!

Plantbased koffierecepten

Plantbased koffierecepten

Verfrissende recepten voor vegan ijskoffie. Gemaakt met plantaardige drinks, om bewust van te genieten.
Download de recepten

Koffie- & theerecepten

Koffie- & theerecepten

Ontdek onze 18 verrassende recepten voor elk moment van de dag, waaronder ook verkoelende homemade ijskoffie en ijsthee.
Download de recepten

Koffie- & theecocktails

Koffie- & theecocktails

Koffie- en theecocktails zijn dé nieuwe trend en vormen een nieuw moment aan het einde van de dag. Creëer de lekkerste cocktails in een handomdraai!
Download de recepten