De traditionele
manier van
koffie zetten 

Filterkoffie is terug van weggeweest. Deze traditionele manier van koffiebereiding geeft een prachtig eindresultaat. Wanneer je een goed apparaat én een goede kwaliteit gemalen koffie gebruikt, kun je op eenvoudige wijze een koffie zetten met bijzondere aroma’s. Peeze filterkoffie is altijd:

  • 100% Fairtrade, Biologisch en/of Rainforest Alliance gecertificeerd
  • 100% Arabica bonen
  • In ons eigen branderij tot in perfectie gebrand
Koffiebranderij met koffiezakken

Optimale beleving van
koffiesmaken

Gemalen koffie ofwel filterkoffie is nog steeds een van de meest voorkomende zetmethodes in Nederland. Hiervoor wordt overwegend een koffiemachine voor filterkoffie gebruikt, maar ook steeds vaker wordt er gekozen voor de handmatige methode met bijvoorbeeld Hario producten. Het water loopt langzaam door de koffie heen en extraheert alle koffiesmaken optimaal. Benieuwd naar het aanbod koffiemachines voor filterkoffie? Neem een kijkje in ons assortiment.

Bekijk onze filter koffiemachines   Meer over onze koffie

Leaf Group

Ons assortiment
gemalen
koffiesoorten

Peeze koffie
iets voor jou?

Zakelijk interesse?
Wil jij op het werk of in jouw horecagelegenheid genieten van Peeze koffie? Vraag dan een proefsessie aan. Dan gaan we samen op zoek naar de perfecte oplossing voor jou. Direct bestellen kan ook in onze zakelijke webshop.

Proefsessie aanvragen   Bestel direct online

Thuis genieten van Peeze koffie?
Bestel onze koffies maar ook thee en andere producten in onze webshop.

Bestel direct voor thuis

Sand Teal Leaf
Sand Teal Leaf

Op zoek naar een filter koffiezetapparaat?

Voor de echte liefhebber van filterkoffie, de Moccamaster koffiemachines. Alle machines zijn handgemaakt in Nederland en individueel getest. Moccamaster zet de lekkerste filterkoffie dankzij een optimale zettemperatuur en extractietijd.

Bekijk in de webshop