De traditionele
manier van
koffie zetten 

Filterkoffie ouderwets? Helemaal niet juist. Filterkoffie is helemaal terug van weggeweest. En dat is niet heel gek, want deze traditionele manier van koffiebereiding zorgt voor een prachtige smaaksensatie. Bij filterkoffie krijgt de gemalen koffie genoeg tijd om te bloeien, waardoor de koffie een uniek karakter krijgt. Met de keuze voor filterkoffie van Peeze kies je voor:

  • 100% Fairtrade, Biologisch en/of Rainforest Alliance gecertificeerd
  • 100% Arabica bonen
  • In ons eigen branderij tot in perfectie gebrand
ANIMO ComBi-line Lifestyle

Optimale beleving van
koffiesmaken

Om perfecte gemalen koffie ofwel filterkoffie te zetten wordt er overwegend gebruik gemaakt van een speciale koffiemachine voor filterkoffie. Speciaal voor horeca en bedrijven hebben wij koffiemachines met een hoge capaciteit. Hiermee is het mogelijk om voor grote groepen filterkoffie te zetten en deze langdurig goed en vers te houden.

Bekijk alle professionele filter koffiemachines   Meer over onze koffie

Een filter koffiezetapparaat voor thuis

De Moccamaster koffiemachine is dé filtermachine voor liefhebbers van filterkoffie en is ideaal voor thuisgebruik. Deze koffiemachines  zijn handgemaakt in Nederland en individueel getest. Moccamaster zet de lekkerste filterkoffie dankzij een optimale zettemperatuur en extractietijd.

Bekijk in de webshop

 

Sand Teal Leaf
Moccamaster filtermachine
Leaf Group

Ons assortiment
gemalen
koffiesoorten

Peeze koffie
iets voor jou?

Zakelijk interesse?
Wil jij op het werk of in jouw horecagelegenheid genieten van Peeze koffie? Vraag dan een proefsessie aan. Dan gaan we samen op zoek naar de perfecte oplossing voor jou. Direct bestellen kan ook in onze zakelijke webshop.

Proefsessie aanvragen   Bestel direct online

Thuis genieten van Peeze koffie?
Bestel onze koffies maar ook thee en andere producten in onze webshop.

Bestel direct voor thuis

Sand Teal Leaf
Sand Teal Leaf

Het basisrecept voor filterkoffie

Er zijn verschillende recepten om goede filterkoffie te zetten. Wij adviseren om ca. 12 gram gemalen koffie (dat is grofweg een afgestreken eetlepel) te gebruiken op 200 ml water. Maak altijd gebruik van de juiste filterpapier voor jouw zetmethode. In de webshop vind je verschillende accessoires voor het zetten van perfecte filterkoffie.

Bekijk de webshop