Wij willen
goede koffie
herdefiniëren

Wij geloven dat je alleen écht goede koffie kan maken als het hele proces van koffie maken goed is. Als je goed bent voor zowel de boeren als onze planeet. Als je door de hele keten duurzaam en eerlijk produceert, met veel aandacht en liefde. Daar smaakt de koffie uiteindelijk ook veel beter van.

Eerlijke koffie
als norm

Ons doel is om van eerlijke koffie de norm te maken, zonder in te boeten op kwaliteit. Hierin nemen wij het voortouw. Door met veel respect voor de boeren, de natuur en het product koffie te maken die onze planeet niet belast. Door nauw samen te werken en persoonlijk betrokken te zijn in het hele koffieproces. Wij hopen zo de koffiesector een betere plek te maken. Koffie kan eerlijker. Moet eerlijker. En daar zijn we bij Peeze dagelijks mee bezig.

Teal White White Leaf

Impact
Factsheet
2021

Graag delen wij onze impact in 2021 aan de hand van onze pijlers: Eerlijk, Klimaat en Afvalvrij. 2021 was een bewogen jaar, waarin we ondanks de uitdagende marktomstandigheden toch een aantal impactvolle stappen hebben kunnen nemen.

Bekijk de factsheet

Sand Teal Leaf
Sand Teal Leaf

Wij
zijn
Peeze

Bij Peeze doen we alles net even anders dan dat je gewend bent. In onze branderij maken we met veel liefde en aandacht onze koffie. Niet gedreven door winst, maar door betrokkenheid. Wij willen goede koffie maken. Koffie die niet alleen lekker smaakt, maar ook goed is voor de wereld om ons heen. Van bewuste mensen, voor bewuste mensen.

  • Dit doen we al sinds 1879
  • We branden en verpakken al onze koffie zelf: blends en bijzondere single origin koffiesoorten
  • We geven verschillende barista (master) opleidingen
  • Naast koffie hebben we een eigen theelijn Communitea
  • We leveren een totaal koffieconcept aan horeca, kantoren en voor thuis
  • En uiteraard helpen we je graag om je bewuste keuze voor Peeze te communiceren

 

Met een
perfecte
smaak

Peeze koffie staat voor eerlijke koffie, die niet inboet op kwaliteit. Wij kiezen voor premium kwaliteit arabica koffiebonen met een minimale cuppingscore van 83+. We branden de koffie zelf volgens uniek recept en borgen met gecertificeerde barista’s de perfecte smaak. Onze klanten beoordelen de Peeze koffiesmaak gemiddeld met een 8,5.