Thee
met een
briefje

Echte ‘post uit Sri Lanka’ is de conceptgedachten achter de Colombo theelijn. Het concept creëert op unieke wijze een verbinding tussen de theedrinker en het land van oorsprong. Elke smaak bevat zijn eigen boodschap voor de theedrinker daadwerkelijk in de vorm van een briefje. De gemeenschap in Sri Lanka is daarnaast gevraagd om de verpakkingen mee te helpen vormgeven door middel van tekeningen, persoonlijke spullen of objecten. Deze vind je terug als beeld op de doosjes en envelopjes.

15 bijzondere varianten thee

De Colombo-lijn bestaat uit luxe envelopjes met een buideltje leaf thee, echte stukjes fruit en een briefje met een persoonlijke boodschap uit Sri Lanka, gericht aan de theedrinker. De theelijn Colombo is vernoemd naar de commerciële hoofdstad van Sri Lanka. De buideltjes binnen dit theeconcept zijn niet gemaakt van plastic, maar van het natuurlijke en composteerbare materiaal PLA.

Leaf Group

Ontdek onze
Colombo-lijn

Communitea
voor zakelijk

Wil je collega’s of klanten persoonlijk laten kennismaken met Communitea en hen verrassen? Vraag dan een proefsessie aan en ontdek zelf wat onze thee zo bijzonder maakt. We nemen binnen één werkdag contact met je op en komen persoonlijk langs om onze smaken te laten proeven.

Proefpakket aanvragen

Communitea
voor thuis

Maak kennis met de Colombo thee-lijn via een luxe 6-vaks theekist, gevuld met de 6 meest geliefde Colombo theesoorten. De kist is vervaardigd van hoogwaardig bamboehout voor een chique en duurzame uitstraling.

Naar de webshop