Thee
met een
briefje

Echte ‘post uit Sri Lanka’ is de conceptgedachten achter de Colombo theelijn. Het concept creëert op unieke wijze een verbinding tussen de theedrinker en het land van oorsprong. Elke smaak bevat zijn eigen boodschap voor de theedrinker daadwerkelijk in de vorm van een briefje. De gemeenschap in Sri Lanka is daarnaast gevraagd om de verpakkingen mee te helpen vormgeven door middel van tekeningen, persoonlijke spullen of objecten. Deze vind je terug als beeld op de doosjes en envelopjes.

15 bijzondere varianten thee

De Colombo-lijn bestaat uit luxe envelopjes met een buideltje leaf thee, echte stukjes fruit en een briefje met een persoonlijke boodschap uit Sri Lanka, gericht aan de theedrinker. De theelijn Colombo is vernoemd naar de commerciële hoofdstad van Sri Lanka. De buideltjes binnen dit theeconcept zijn niet gemaakt van plastic, maar van het natuurlijke en composteerbare materiaal PLA.

Proefpakket aanvragen   Brochure downloaden

Leaf Group

Ontdek onze
Colombo-lijn

Communitea
voor zakelijk

Geïnteresseerd in het Communitea concept voor in de horeca of voor op kantoor? Ontdek wat de thee zo bijzonder maakt en vraag nu vrijblijvend een gratis proefpakket aan. Direct bestellen kan ook in onze zakelijke webshop.

Proefpakket aanvragen Direct zakelijk bestellen

Communitea
voor thuis

Thuis genieten van onze Fairtrade biologische thee kan natuurlijk ook. Bekijk al onze theesmaken, theekisten en accessoires in onze webshop.

Naar de webshop

Teal White White Leaf