Thee
met een
briefje

Echte ‘post uit Sri Lanka’ is de gedachte achter de Colombo theelijn. Het idee creëert op unieke wijze een verbinding tussen de theedrinker en het land van oorsprong. Elke smaak bevat een eigen boodschap van de theeplukker voor de theedrinker. Dit heeft daadwerkelijk de vorm van een briefje. De gemeenschap in Sri Lanka is daarnaast gevraagd om de verpakkingen mee te helpen vormgeven door middel van tekeningen, persoonlijke spullen of objecten. Dus ook de envelopjes en doosjes bevatten een persoonlijke boodschap van de theeplukkers. Colombo thee is:

  • Grove thee met de hand geplukt
  • Voorzien van een persoonlijke boodschap
  • Fairtrade en/of biologisch
Colombo thee met een persoonlijk briefje uit land van oorsprong

15 bijzondere varianten thee

De theelijn Colombo is vernoemd naar de commerciële hoofdstad van Sri Lanka. In de luxe envelopjes zit een buideltje leaf thee met echte stukjes fruit. De thee is verkrijgbaar in 15 verschillende smaken met elk een ander briefje uit Sri Lanka voor de theedrinker. De buideltjes van de Colombo theelijn zijn gemaakt van het natuurlijke en composteerbare materiaal PLA en zijn daarmee een duurzame keuze.

Proefpakket aanvragen   Brochure downloaden

Leaf Group

Ontdek onze
Colombo-lijn

Theekist met Colombo theezakjes en theeglazen

Communitea
voor zakelijk

Geïnteresseerd in de Communitea theelijn voor in de horeca of voor op kantoor? Ontdek wat de thee zo bijzonder maakt en vraag nu vrijblijvend een gratis proefpakket aan. Direct bestellen kan ook in onze zakelijke webshop.

Proefpakket aanvragen Direct zakelijk bestellen

Communitea
voor thuis

Thuis genieten van onze Fairtrade biologische thee kan natuurlijk ook. Bekijk al onze theesmaken, theekisten en accessoires in onze webshop.

Naar de webshop

Thee
presentatie

De presentatie van thee is net zo belangrijk als de thee zelf. Voor een nette en overzichtelijke oplossing kies je voor een thee dispenser. Deze staat mooi naast de koffiemachine en is een totaaloplossing. Naast theezakjes kun je hier namelijk ook suikersticks etc. in kwijt. Uiteraard kun je ook kiezen voor andere oplossingen, zoals een bamboe theedoos.

Bekijk thee dispenser voor zakelijk gebruik

Sand Teal Leaf
Peeze thee dispencer
Teal White White Leaf