De Communitea
theelijn

Het verhaal van Communitea begint in Sri Lanka, het land van de thee. Op hooggelegen plantages (> 1.000m) plukken medewerkers de beste kwaliteit theebladeren met de hand. In combinatie met natuurlijke ingrediënten zorgt dit voor premium thee met pure smaken. Niets minder voor in de horeca, op kantoor of zelfs thuis. Communitea is:

  • Een smaaksensatie met pure ingrediënten
  • Fairtrade en/of biologisch
  • Leverbaar in meer dan 20 verschillende smaken
Sand Teal Leaf
Peeze thee in glas met theekist
Peeze theekop met Colombo theezakje

Communitea
totaalbeleving

De Communitea thee bestaat uit 3 theelijnen. Wanneer je de thee zakelijk wilt bestellen, kun je genieten van een complete presentatieset. Iedere lijn is verkrijgbaar in een bijpassende luxe presentatiekist van duurzaam bamboegras en met stijlvol servies. Wil je eerst ervaren wat Communitea is en hoe het smaakt? Vraag dan een proefpakket aan.

Ook wanneer je eerlijke thee voor thuis wilt bestellen, kan dat direct op de webshop. Hier vind je het complete aanbod van smaken en proefpakketten

Proefpakket aanvragen  Naar de webshop

Teal White White Leaf
Sand Teal Leaf
Theedoosjes ontwerp tekenen in Sri Lanka

Een bijzondere
verpakking

Communitea is mede vormgegeven door de gemeenschap in Sri Lanka. Dat zie je o.a. terug op de verpakking. Het ontwerp op de verpakking is gebaseerd op tekeningen, persoonlijke spullen of objecten van medewerkers van de theeplantage. Het resultaat is uniek, kleurrijk en authentiek. Elke kop thee bevat zo een persoonlijke boodschap van iemand uit Sri Lanka.

Peeze foundation

We halen onze thee rechtstreeks bij de theeplantages in Sri Lanka. Voor iedere kop thee die je drinkt, gaat een deel van de omzet naar de Peeze Foundation. Hiermee verbeteren we structureel de leef- en arbeidsomstandigheden in de oorsprong. Daar smaakt de thee veel beter van.

Meer over de Peeze Foundation

 

 

Theekist van bamboe met theezakjes

Communitea
voor zakelijk

Geïnteresseerd in de Communitea theelijnen voor in de horeca of op kantoor? Ontdek wat de thee zo bijzonder maakt en vraag nu vrijblijvend een gratis proefpakket aan. Direct bestellen kan ook in onze zakelijke webshop.

Proefpakket aanvragen   Direct zakelijk bestellen

Communitea
voor thuis

Thuis genieten van onze Fairtrade en biologische thee kan natuurlijk ook. Bekijk al onze theesmaken, theekisten en accessoires in onze webshop.

Naar de webshop