De Communitea
theelijn

Het verhaal van Communitea begint in Sri Lanka, het land van de thee. Op hooggelegen plantages (> 1.000m) plukken medewerkers de beste kwaliteit theebladeren met de hand. Communitea ontwikkelden wij samen met de mensen van kleinschalige theeplantages waar iedereen verbonden is met de thee. Van theeplukkers, fabrieksmedewerkers, verpakkingsmedewerkers en theecuppers tot en met de kinderen die op de theeplantage vrolijk rondspringen. Communitea is:

  • Voorzien van een persoonlijke tekening en/of boodschap uit Sri Lanka
  • Met de hand geplukt
  • Fairtrade en/of biologisch
Peeze theekop met Colombo theezakje

Communitea
totaalbeleving

De Communitea thee bestaat uit 3 theelijnen inclusief een complete presentatieset. Iedere lijn is verkrijgbaar in een bijpassende luxe presentatiekist van duurzaam bamboegras en met stijlvol servies. Download de brochure voor een overzicht van ons assortiment en meer informatie over Communitea of vraag direct een proefpakket aan.

Proefpakket aanvragen  Brochure downloaden

Teal White White Leaf
Sand Teal Leaf
Theedoosjes ontwerp tekenen in Sri Lanka

Een bijzondere
verpakking

Communitea is mede vormgegeven door de gemeenschap in Sri Lanka. Dat zie je o.a. terug op de verpakking. Het ontwerp op de verpakking is gebaseerd op tekeningen, persoonlijke spullen of objecten van medewerkers van de theeplantage. Het resultaat is uniek, kleurrijk en authentiek. Elke kop thee bevat zo een persoonlijke boodschap van iemand uit Sri Lanka.

Peeze foundation

We halen onze thee rechtstreeks bij de theeplantages in Sri Lanka. Voor iedere kop thee die je drinkt, gaat een deel van de omzet naar de Peeze Foundation. Hiermee verbeteren we structureel de leef- en arbeidsomstandigheden in de oorsprong. Daar smaakt de thee veel beter van.

Meer over de Peeze Foundation

 

 

Thee
presentatie

De presentatie van thee is net zo belangrijk als de thee zelf. Voor een nette en overzichtelijke oplossing kies je voor een thee dispenser. Deze staat mooi naast de koffiemachine en is een totaaloplossing. Naast theezakjes kun je hier namelijk ook suikersticks etc. in kwijt. Uiteraard kun je ook kiezen voor andere oplossingen, zoals een bamboe theedoos.

Bekijk thee dispenser voor zakelijk gebruik

Sand Teal Leaf
Peeze thee dispencer
Theekist van bamboe met theezakjes

Communitea
voor zakelijk

Geïnteresseerd in de Communitea theelijnen voor in de horeca of op kantoor? Ontdek wat de thee zo bijzonder maakt en vraag nu vrijblijvend een gratis proefpakket aan. Direct bestellen kan ook in onze zakelijke webshop.

Proefpakket aanvragen   Direct zakelijk bestellen

Communitea
voor thuis

Thuis genieten van onze Fairtrade en biologische thee kan natuurlijk ook. Bekijk al onze theesmaken, theekisten en accessoires in onze webshop.

Naar de webshop