Het Communitea
thee concept

Het verhaal van Communitea begint in Sri Lanka, het land van de thee. Op hooggelegen plantages (> 1.000m) plukken medewerkers de beste kwaliteit theebladeren met de hand. Het Communitea concept ontwikkelden wij samen met de mensen van kleinschalige theeplantages waar iedereen verbonden is met de thee. Van theeplukkers, fabrieksmedewerkers, verpakkingsmedewerkers en theecuppers tot en met de kinderen die op de theeplantage vrolijk rondspringen.

Communitea
totaalbeleving

De Communitea thee bestaat uit 3 theelijnen inclusief een complete presentatiesets. Elk concept is verkrijgbaar in een bijpassende luxe presentatiekist van duurzaam bamboegras en met stijlvol servies. Voor ons losse thee concept is er een stijlvol tableau voor de presentatie. Download de brochure voor een overzicht van ons assortiment en onze theeconcepten. Of vraag direct een proefpakket aan.

Brochure downloaden  Proefpakket aanvragen

Drie
verschillende
theeconcepten

Er zijn drie verschillende theeconcepten verkrijgbaar. Elke variant heeft het Fairtrade keurmerk en de meeste thee is Biologisch gecertificeerd. Thee van de beste kwaliteit met een rechtstreekse samenwerking met de theeplantages.

Communitea
voor zakelijk

Geïnteresseerd in het Communitea concept voor in de horeca of op kantoor? Ontdek wat de thee zo bijzonder maakt en vraag nu vrijblijvend een gratis proefpakket aan. Direct bestellen kan ook in onze zakelijke webshop.

Proefpakket aanvragen   Direct zakelijk bestellen

Communitea
voor thuis

Thuis genieten van onze Fairtrade en biologische thee kan natuurlijk ook. Bekijk al onze theesmaken, theekisten en accessoires in onze webshop.

Naar de webshop

 

 

Sand Teal Leaf

Een bijzondere
verpakking

Het Communitea thee concept is mede vormgegeven door de gemeenschap in Sri Lanka. En dat zie je terug in de verpakking. De verpakking is gebaseerd op tekeningen, persoonlijke spullen of objecten van medewerkers van de theeplantage. Het resultaat is uniek, kleurrijk en authentiek. Elke kop thee bevat een persoonlijke boodschap van iemand uit Sri Lanka.

Peeze foundation

We halen onze thee rechtstreeks bij de theeplantages in Sri Lanka. Voor iedere kop thee die je drinkt, gaat een deel van de omzet naar de Peeze Foundation. Hiermee verbeteren we structureel de leef- en arbeidsomstandigheden in de oorsprong. Daar smaakt de thee veel beter van.

Meer over de Peeze Foundation