Communitea – Thee

titel-kronkel

Wist u dat alle thee afkomstig is van één enkele theeplant? En dat de plant eigenlijk een boom is? De Camellia Sinensis is een plant die gemiddeld zo’n 17 meter hoog kan worden. Wordt zij voor thee geteeld, dan wordt de boom als struik klein gehouden tot een hoogte van maximaal twee meter.

Theeplantages
De smaak en het karakter van thee wordt bepaald door de plek waar de thee groeit en het type door de manier waarop de thee wordt verwerkt nadat zij is geplukt. Al onze thee wordt verpakt en verwerkt in Sri lanka. Samen met de lokale bevolking zijn de ontwerpen van de verpakkingen ontwikkeld. Op www.communitea.nl vindt u meer informatie over het ontstaan van onze thee.

> communitea.nl > ontdek theeconcepten

 

 

 

groene theeplant

 

 

omgeving maakt verschil

Communitea

titel-kronkel

Bijzondere thee met een persoonlijk verhaal. 

Met Communitea maken we de verbinding tussen de oorsprong van onze thee in Sri Lanka en de theedrinkers hier in Nederland. De gemeenschap ter plaatse is gevraagd om het Communitea concept mee te helpen vormgeven door middel van tekeningen, persoonlijke spullen of objecten. Elke kop thee bevat een persoonlijke boodschap van iemand uit Sri Lanka en zorgt zo voor een maximale beleving tijdens het drinken van uw thee.

Ontdek, beleef en geniet!

 Van elke kop thee (en koffie) die u drinkt, gaat een deel naar onze Peeze Foundation. Het doel van de foundation is om de impact in land van oorsprong te vergroten. Dit wordt gerealiseerd door het structureel verbeteren van de leef- en arbeidsomstandigheden van de mensen in de landen waar onze thee en koffie vandaan komt. Meer informatie over de Peeze Foundation vindt u hier.

 Communitea smaakt hierdoor niet alleen erg lekker, het voelt ook goed! Wilt u Communitea zelf ontdekken?

fairtrade-rondje

Theeconcepten

titel-kronkel

Ontdek, beleef en geniet!

 

Communitea is thee van topkwaliteit! Elke variant heeft het Fairtrade / Max Havelaar keurmerk en de meeste thee is biologisch gecertificeerd. Er  zijn drie verschillende theeconcepten verkrijgbaar:

  • Norwood ~ pure losse thee
  • Colombo ~ luxe envelopjes
  • Kandy ~ sachets met fijngesneden theeblaadjes.

Het Communitea theeconcept bestaat uit een complete presentatieset. Elk concept is verkrijgbaar in een bijpassende luxe presentatiekist van duurzaam bamboegras en met stijlvol servies. Download de brochure voor een compleet overzicht van ons assortiment en onze theeconcepten.

> brochure downloaden 

Kwaliteit en duurzaamheid

Producten

titel-kronkel

Klik op de afbeelding voor meer informatie of om te bestellen.

Norwood

Losse thee in blikjes en navulzakken leaf-thee.

titel-kronkel

Colombo

Luxe envelopjes met een buideltje leaf-thee.

colombo communitea

titel-kronkel

Kandy

Sachets met fijngesneden theeblaadjes.

titel-kronkel

> thee voor thuis 

> ontdek zakelijk 

fairtrade-rondje

 

Communitea zakelijk inzetten?

Wilt u uw collega’s of klanten persoonlijk laten kennismaken met Communitea en hen verrassen? Vraag dan nu vrijblijvend het gratis proefpakket aan en ontdek wat onze thee zo bijzonder maakt.

> proefpakket aanvragen

peeze communitea thee colombo_groene_thee