Unieke en
persoonlijke
thee

De theelijn Kandy is vernoemd naar de belangrijkste religieuze stad in Sri Lanka. Met het schenken van deze thee wordt een originele verbinding gemaakt tussen de theedrinker en het land van oorsprong. Elk zakje draagt op de achterzijde een persoonlijke boodschap uit Sri Lanka. Maar ook over het ontwerp op de voorzijde van het zakje werd meegedacht. In creatieve workshops ter plaatse werden deze symbolen en figuren getekend en geschilderd. Voor iedere theesmaak kwam op die manier een eigen Sri Lankaans icoon tot stand. Kandy thee is:

  • Met de hand geplukt
  • Voorzien van een persoonlijke boodschap
  • Fairtrade en/of biologisch

Bijzondere varianten thee

De Kandy-lijn bestaat uit sachets met fijngesneden theeblaadjes in verschillende smaken afgestemd op de Nederlandse markt. Voor het presenteren van de sachets zijn verschillende bamboe theekisten beschikbaar waarin de verbinding met Sri Lanka wordt uitgedragen. De theezakjes binnen deze lijn zijn overigens niet gemaakt van plastic, maar van natuurlijk en composteerbaar materiaal.

Proefpakket aanvragen   Brochure downloaden

Leaf Group

Ontdek onze
Kandy-lijn

Communitea
voor zakelijk

Geïnteresseerd in Communitea thee voor in de horeca of voor op kantoor? Ontdek wat de thee zo bijzonder maakt en vraag nu vrijblijvend een gratis proefpakket aan. Direct bestellen kan ook in onze zakelijke webshop.

Proefpakket aanvragen  Direct zakelijk bestellen

Communitea
voor thuis

Thuis genieten van onze Fairtrade biologische thee kan natuurlijk ook. Bekijk al onze theesmaken, theekisten en accessoires in onze webshop.

Naar de webshop

Teal White White Leaf