Een uniek
en persoonlijk
concept

De theelijn Kandy is vernoemd naar de belangrijkste religieuze stad in Sri Lanka. Door het schenken van deze thee wordt een originele verbinding gemaakt tussen de theedrinker en het land van oorsprong. Elk zakje draagt namelijk op de achterzijde een persoonlijke boodschap uit Sri Lanka. Ook over de voorkant werd meegedacht, In creatieve workshops ter plaatse werd getekend en geschilderd over symbolen. Voor ieder van de theesmaken kwam op die manier een eigen Sri Lankaans icoon tot stand.

 

 

Bijzondere varianten thee

De Kandy-lijn bestaat uit sachets met fijngesneden theeblaadjes in verschillende smaken afgestemd op de Nederlandse markt. Voor het presenteren van de sachets zijn verschillende bamboe theekisten beschikbaar waarin de verbinding met Sri Lanka wordt uitgedragen. De theezakjes binnen dit concept zijn overigens niet gemaakt van plastic, maar van natuurlijk en composteerbaar materiaal.

Leaf Group

Ontdek onze
Kandy-lijn

Communitea
voor zakelijk

Wil je collega’s of klanten persoonlijk laten kennismaken met Communitea en hen verrassen? Vraag dan een proefsessie aan en ontdek zelf wat onze thee zo bijzonder maakt. We nemen binnen één werkdag contact met je op en komen persoonlijk langs om onze smaken te laten proeven.

Proefpakket aanvragen

Communitea
voor thuis

Maak kennis met de Kandy thee-lijn via een luxe 6-vaks theekist, gevuld met de 6 meest geliefde Kandy theesoorten. De kist is vervaardigd van hoogwaardig bamboehout voor een chique en duurzame uitstraling.

Naar de webshop