Een uniek
en persoonlijk
concept

De theelijn Kandy is vernoemd naar de belangrijkste religieuze stad in Sri Lanka. Door het schenken van deze thee wordt een originele verbinding gemaakt tussen de theedrinker en het land van oorsprong. Elk zakje draagt namelijk op de achterzijde een persoonlijke boodschap uit Sri Lanka. Ook over de voorkant werd meegedacht, In creatieve workshops ter plaatse werd getekend en geschilderd over symbolen. Voor ieder van de theesmaken kwam op die manier een eigen Sri Lankaans icoon tot stand.

Bijzondere varianten thee

De Kandy-lijn bestaat uit sachets met fijngesneden theeblaadjes in verschillende smaken afgestemd op de Nederlandse markt. Voor het presenteren van de sachets zijn verschillende bamboe theekisten beschikbaar waarin de verbinding met Sri Lanka wordt uitgedragen. De theezakjes binnen dit concept zijn overigens niet gemaakt van plastic, maar van natuurlijk en composteerbaar materiaal.

Proefpakket aanvragen   Brochure downloaden

Leaf Group

Ontdek onze
Kandy-lijn

Communitea
voor zakelijk

Geïnteresseerd in het Communitea concept voor in de horeca of voor op kantoor? Ontdek wat de thee zo bijzonder maakt en vraag nu vrijblijvend een gratis proefpakket aan. Direct bestellen kan ook in onze zakelijke webshop.

Proefpakket aanvragen  Direct zakelijk bestellen

Communitea
voor thuis

Thuis genieten van onze Fairtrade biologische thee kan natuurlijk ook. Bekijk al onze theesmaken, theekisten en accessoires in onze webshop.

Naar de webshop

Teal White White Leaf