Bijzondere
koffiesoorten
met een eigen
karakter

De koffiecultuur gaat vandaag de dag veel verder dan alleen het kopje koffie. Het is een complete beleving met aandacht voor smaak, variatie, presentatie en merkbeleving. Peeze Best Collect is een concept dat daarop inspeelt. Bijzondere koffiesoorten, met een eigen karakter en een eigen verhaal, volledig in stijl gepresenteerd.

 

Kleine batches
voor optimale
versheid

In onze koffiebranderij in Arnhem worden al onze Best Collect koffiebonen in kleine batches gebrand. Met het gebruik van de specialty coffee brander, zorgen onze branders dat de natuurlijke smaken van de hoge kwaliteit bonen naar boven worden gehaald. Met als resultaat een bijzonder kopje koffie!

Het concept bevat 3 ingrediënten om jouw koffie naar een hoger niveau te brengen.

  1. Een unieke collectie koffiesoorten
  2. Een uitgesproken karakter
  3. Actieve ondersteuning voor de optimale beleving

Proefsessie aanvragen

NIEUW!

Limited Edition Geisha
De Geisha is een Arabica-variëteit en wordt in de koffiewereld beschouwd als één van de meest bijzondere variëteiten! De koffie is van excellente kwaliteit en wordt maar zeer beperkt aangeboden. Daarom zijn we heel blij dat we een kleine oplage hebben kunnen inkopen. De koffie staat bekend om het prachtige smaakpallet. Je proeft florale tonen en de zoetheid van rietsuiker. We hebben slechts 50 zakjes op voorraad. Dus wees er snel bij als je deze bijzondere koffie wilt uitproberen!

Bestellen

De Geisha is door Ronald als filterkoffie gebrand. Dit betekent een lichtere branding met een lagere eindtemperatuur. Zo komen de unieke eigenschappen van de Geisha koffiebonen perfect tot hun recht. Benieuwd naar het brandproces van de Geisha? Bekijk dan onze reel op Instagram!

Bekijk de video

Leaf Group

Ontdek onze
Specialty
Coffees

Peeze koffie
iets voor jou?

Zakelijk interesse?
Wil jij op het werk of in jouw horecagelegenheid genieten van één van deze Best Collect koffie? Vraag dan een proefsessie aan. Dan gaan we samen op zoek naar de perfecte oplossing voor jou. Direct bestellen kan ook in onze zakelijke webshop.

Proefsessie aanvragen   Bestel direct online

Thuis genieten van Peeze koffie?
Bestel onze koffies maar ook thee en andere producten in onze webshop.

Bestel direct voor thuis