Teal White White Leaf


voor iedereen

een geschikte
koffiemachine

Bij Peeze staan we voor premium kwaliteit, niet alleen in onze koffie, maar ook bij onze machines. Wij werken alleen met de beste espressomachines van topmerken.

Het is tijd
voor andere
koffie

Gek genoeg is “eerlijke koffie van hoge kwaliteit” niet de norm. Het is daarom tijd voor andere koffie. Eerlijke koffie die niet inboet op kwaliteit. Peeze koffie wordt gemaakt door een kleine groep gepassioneerde koffiebranders die de hele keten van A tot Z kennen. Door onze betrokkenheid in het hele proces kunnen wij zeggen dat we écht eerlijke koffie maken, van de beste kwaliteit. Van bewuste mensen, voor bewuste mensen.

Kies jij ook voor écht goede koffie?

 

Sand Teal Leaf
Koffieboeren in Peru
Man die tweedehands koffiemachine opknapt

Refurbished
koffiemachines

Naast eerlijke koffie verdienen ook de koffiemachines een eerlijke kans. Helaas worden zakelijke koffiemachines vaak veel eerder afgedankt en vernieuwd dan nodig. Wij kiezen liever voor een circulaire aanpak en refurbishen en hergebruiken deze koffiemachines. Het is niet alleen een duurzame oplossing, maar ook financieel aantrekkelijk voor vele ondernemers. Is een refurbished koffiemachine ook wat voor jou?

Ontdek alle voordelen van refurbished koffiemachines

 

Benieuwd
naar al
onze
koffiemachines?

Wil je weten wat Peeze kan bieden voor jouw horecazaak of bij jou op het werk? Vraag een adviesgesprek aan en wij denken graag met je mee.

Adviesgesprek aanvragen

Bekijk alle koffiemachines voor thuis

Sand Teal Leaf
Koffiewinkel Peeze