Sand Teal Leaf

Totaalconcept
voor horeca

Peeze biedt jou als horecaondernemer koffie met een goed en eerlijk verhaal. Naast onze koffie hebben we ook onze eigen theeconcept Communitea. Thee met een persoonlijke boodschap uit Sri Lanka. Een uniek concept met een bijzondere verbinding tussen de theedrinker en het land van oorsprong.

Daarnaast bieden we servies waar je deze heerlijke koffie en thee in kunt serveren en we leveren bijproducten als melk en suiker. Om een perfect kopje koffie te maken heb je de juiste apparatuur nodig. We hebben verschillende koffiemachines voor de horeca, gefinancierd op de manier zoals jij wilt, met onderhoudscontract en de garantie dat de machine bij storing direct wordt gemaakt. Ook hebben we apparatuur om het proces van koffie zetten te vergemakkelijken, bijvoorbeeld met een puqpress of perfect moosse.

Neem contact op

Totaalconcept
voor het bedrijfsleven

Koffie, de belangrijkste bijzaak op kantoor. De motor waarop een effectieve werkdag draait. Belangrijk maar het moet niet teveel gedoe zijn. Je zoekt een totaalconcept en wilt ontzorgt worden. En dat terwijl de koffie van een duurzame en hoge kwaliteit is. Koffie met een goed en eerlijk verhaal.

Maar je wilt meer, zoals koffiebekers die op een duurzame manier gemaakt en verwerkt worden. En één of meerdere koffiemachine, waar iedereen een perfect kopje koffie mee kan zetten. Makkelijk te bedienen en de garantie dat bij storing het probleem direct wordt opgelost. Gefinancierd op de manier zoals jij wilt, met onderhoudscontract. Dat is de manier waarop Peeze jou wilt ontzorgen. Een duurzaam totaalconcept dat bijdraagt aan jouw duurzame bedrijfsdoelstellingen.

Neem contact op

Servies en
bijproducten

Naast koffie bieden we een hoop extra’s om de koffiepresentatie compleet te maken.

Servies

Melk en suiker

Lekkers voor erbij

Koffiebekers / take-away assortiment

Aankleding

Sand

Servies

Peeze heeft verschillende servieslijnen voor een mooie presentatie. Kop en schotels voor espresso, lungo, cappuccino en bijvoorbeeld latte macchiato. Uiteraard met bijpassende lepels.

Melk en suiker

Melkcups en suikersticks passend bij het servies maken het stijlvol af. En uiteraard kan je kiezen voor een Fairtrade en Biologische variant.

Lekkers voor erbij

Geen koekje of nougat bij de koffie? Een gemiste kans voor een herhaalbestelling. Daarom bieden we een breed assortiment lekkernijen voor bij de koffie.

Koffiebekers / take-away assortiment

Soms moet je praktisch zijn en kies je voor take-away bekers. Maar dan maak je natuurlijk wel een duurzame keuze. Onze koffiebekers zijn gemaakt van rietsuikerafval en hierdoor volledig biologisch afbreekbaar. Lees meer over onze koffiebekers.

Aankleding

Uiteraard wil je laten zien dat je kiest voor duurzame koffie. Dit doe je door de juiste aankleding zoals onze Peeze blikken, koffiekaartjes en posters. Ook bieden we verschillende koffie- en theerecepten met tafelkaarten aan om jouw koffieomzet een boost te geven.

Leaf

Ook dit kun
je van ons
verwachten

Persoonlijk
Koffie is mensenwerk. Daarom vind je bij Peeze geen algemene klantenservice, maar zorgen we voor vaste aanspreekpunten voor elke klant. Ingrediënten bestel je met een druk op de knop via jouw persoonlijke online bestelomgeving. We leveren jouw bestelling vervolgens persoonlijk bij je af via een vaste service medewerker. Zij controleren regelmatig de machine en stellen af waar nodig.

Advies
Of het nou over apparatuur gaat of koffie wij zorgen ervoor dat het bij je past. Met 50 gepassioneerde collega’s zijn we klein genoeg om flexibel te zijn maar groot genoeg om impact te maken. Impact in oorsprong en bij jou. Want zo maken wij koffie anders.

Inspiratie
Met innovatie en inspiratie kan je jouw klanten blijven verrassen. Hier helpen wij graag bij. Daarom kan je van Peeze regelmatig inspiratie verwachten op het gebied van koffie, thee en duurzaamheid.

Sand Teal Leaf
Samen voor eerlijke koffie

Benieuwd wat
Peeze voor jou
kan betekenen?

Maak een afspraak voor een adviesgesprek.

Maak afspraak   Download onze collectiebrochure