Totaalconcept
voor horeca

Als horecaonderneming ben je niet klaar met alleen koffie. Je zoekt een totaalconcept.

Van koffie met een goed en eerlijk verhaal tot het servies waar je het in serveert. Van koffiemachine – gefinancierd op de manier zoals jij wilt – met onderhoudscontract en de garantie dat het bij storing direct wordt opgelost. Unieke en smaakvolle thee tot de duurzame theekist waarin je het gaat tonen.

Bij Peeze maken we niet alleen koffie anders, we doen alles anders.

Sand Teal Leaf
Sand Teal Leaf

Totaalconcept
voor het bedrijfsleven

Koffie, de belangrijkste bijzaak op kantoor. De motor waarop een effectieve werkdag draait. Belangrijk maar het moet niet teveel gedoe zijn. Je zoekt een totaalconcept en wilt ontzorgt worden. En dat terwijl de koffie van een duurzame en hoge kwaliteit is. Koffie met een goed en eerlijk verhaal.

Maar je wilt meer zoals koffiebekers die op een duurzame manier gemaakt en verwerkt worden. Van koffiemachine – gefinancierd op de manier zoals jij wilt – met onderhoudscontract en de garantie dat het bij storing direct wordt opgelost. Een duurzaam totaalconcept dat bijdraagt aan jouw duurzame bedrijfsdoelstellingen.
Bij Peeze maken we niet alleen koffie anders, we doen alles anders.

 

Servies en
bijproducten

Naast koffie bieden we een hoop extra’s om de koffiepresentatie compleet te maken.

Servies

Melk en suiker

Lekkers voor erbij

Koffiebekers / take-away assortiment

Aankleding

Sand

Servies

Peeze heeft verschillende servieslijnen voor een mooie presentatie. Kop en schotels voor espresso, lungo, cappuccino en bijvoorbeeld latte macchiato. Uiteraard met bijpassende lepels.

Melk en suiker

Melkcups en suikersticks passende bij het servies maken het stijlvol af. En uiteraard kan je kiezen voor een Fairtrade en Biologische variant.

Lekkers voor erbij

Niks bij de koffie is een gemiste kans voor een herhaalbestelling. Daarom bieden we een breed assortiment lekkernijen voor bij de koffie. Kies uit koekjes, nougat, chocolade en meer.

Koffiebekers / take-away assortiment

Soms moet je praktisch zijn en kies je voor coffee to go bekers. Maar dan maak je natuurlijk wel een duurzame keuze. Onze koffiebekers zijn gemaakt van rietsuikerafval en hierdoor volledig biologisch afbreekbaar. Lees meer over onze koffiebekers.

Aankleding

Uiteraard wil je laten zien dat je kiest voor duurzame koffie. Dit doe je door de juiste aankleding zoals onze Peeze blikken, koffiekaartjes en posters. Ook bieden we verschillende koffie- en theerecepten met tafelkaarten aan om jouw koffieomzet te boosten.

Leaf

Ook dit kun
je van ons
verwachten

Persoonlijk
Koffie is mensenwerk. Daarom vind je bij Peeze geen algemene klantenservice, maar zorgen we voor vaste aanspreekpunten voor elke klant. Ingrediënten bestel je met een druk op de knop via jouw persoonlijke online bestelomgeving. We leveren jouw bestelling vervolgens persoonlijk bij je af via een vaste service medewerker. Zij controleren regelmatig de machine en stellen af waar nodig.

Advies
Of het nou over apparatuur gaat of koffie wij zorgen ervoor dat het bij je past. Met 50 gepassioneerde collega’s zijn we klein genoeg om flexibel te zijn maar groot genoeg om impact te maken. Impact in oorsprong en bij jou. Want zo maken wij koffie anders.

Inspiratie
Met innovatie en inspiratie kan je jouw klanten blijven verrassen. Hier helpen wij graag bij. Daarom kan je van Peeze regelmatig inspiratie verwachten op het gebied van koffie, thee en duurzaamheid.

Sand Teal Leaf

Benieuwd wat
Peeze voor jou
kan betekenen?

Wil je weten wat Peeze te bieden heeft? Maak een afspraak voor een adviesgesprek.

Maak afspraak   Download onze collectiebrochure