1. Fresh Ginger Lemonade
De afgelopen jaren was gember een van de meest trendy smaken in de drankenindustrie. Vandaag de dag is het een onmisbaar ingrediënt dat in veel toepassingen kan worden gebruikt. Het Monin Gemberconcentraat brengt het beste van gember, kruidigheid, kruidige tonen en zuurheid in jouw creatie naar boven. Perfect voor een lemonade!
Bereiding (glas 350 ml):
- Vul het glas met ijsblokjes.
- Pomp 1 x 10 ml MONIN Cloudy Lemonade in het glas.
- Pomp 2 x 10 ml MONIN Gemberconcentraat in het glas.
- Voeg 300 ml water toe (optioneel bruisend).
- Goed doorroeren en garneren met citroenschijfjes en een takje munt.
2. Rooibos Citrus Lemonade
Een lemonade op basis van een van onze meest geliefde theesoorten: rooibos. Deze klassieker krijgt een zomerse upgrade door een vleugje siroop en de toevoeging van ijs, citroen en limoen.
Bereiding (glas 350 ml):
- Vul het glas met ijsblokjes.
- Pomp 2 x 10 ml Monin Cloudy Lemonade in het glas.
- Schenk de gekoelde Rooibos thee* in het glas.
- Goed doorroeren en garneren met limoenschijfjes.
*Bereid grotere hoeveelheden voor om koud te serveren. Gebruik 4 zakjes Colombo Rooibos thee per liter water. Laat 4 minuten trekken en daarna afkoelen.
3. Coco Iced Latte
Wist je dat kokos en koffie een verrassend goede match zijn? Het is romig, verfrissend en net even anders dan de standaard ijskoffie. Ideaal voor gasten die op zoek zijn naar iets origineels op de kaart.
Bereiding (glas 300 ml):
- Vul het glas met ijsblokjes.
- Giet de koude Alpro Barista Kokos over het ijs.
- Giet er 1 dubbele shot espresso bij.
- Serveer nog zonder te roeren voor een leuk effect in het glas.
Bestel de ingrediënten in onze webshop. Nog geen account? Maak dan hier een account aan.
