Teal Sand

Nieuwe zomerse recepten

Wij inspireren je ook deze lente en zomer weer met heerlijke recepten. Waar je overigens het hele jaar door van kan genieten! De recepten maken het koffiemoment net iets exclusiever en dragen bij aan jouw koffieomzet. Zorg voor een instagrammable uitstraling en creëer hiermee ook meer bereik voor jouw horecazaak.

Veronie Jansen
03 mei 2022

Honing latte

Een latte macchiato recept werkt in de horeca altijd goed. Blijf je klanten daarom verrassen met nieuwe smaken. Bijvoorbeeld met onze honing latte! De honing geeft een zomerse twist aan dit warme koffierecept. Makkelijk om te maken en een recept wat zeker in de smaak zal vallen.

Ingrediënten:
– 210 ml melk of Alpro Barista Glutenvrije Haver
– 1 shot espresso
– 20 ml honing
– Kaneelpoeder

Bereiding

Zet een espresso met jouw favoriete koffie. Schenk de helft van de honing en de espresso in een glas naar keuze. Zorg ervoor dat het glas groot genoeg is voor de verhouding van het recept. Denk aan een longdrinkglas of een groot theeglas. Schuim vervolgens de melk op en voeg deze ook toe aan het glas. Garneer de honing latte met kaneelpoeder en de andere helft van de honing. Giet de honing op een sierlijke manier over de koffie, waarbij je de honing aan de zijkant een klein beetje over het glas heen laat druipen. Dit zorgt voor een speels effect. De honing latte is klaar om te serveren!

Zomerse recepten downloaden

Nieuwsgierig naar onze overige zomerse recepten? Deze kun je via onderstaande link downloaden.

Particulier of zakelijk?(Vereist)
Toestemming(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.