Duurzame
koffiemachines
voor op het werk

De robuuste koffiemachines van ETNA zijn gemaakt om keer op keer de perfecte kop koffie te zetten. Dat proef je. De betrouwbare kwaliteit is het resultaat van gedegen vakmanschap, ontwikkeling van eigen technologie en de drive om te blijven innoveren. Het zijn duurzame koffiemachines met een lange levensduur. Daarnaast zijn ze repairable, reusable en recyclable. Dat is niet alleen goed voor onze wereld maar ook kostenbesparend. Want ETNA gelooft net als Peeze in kwalitatieve en duurzame koffiemachines.

Sand Teal Leaf

ETNA Dorado

De ETNA Dorado is een veelzijdige koffiemachine en serveert jouw gasten en collega’s een espresso, cappuccino of latte macchiato gemaakt van vers gemalen bonen, met één druk op de knop. De machine is voorzien van een dubbele uitgifte voor koffie en cappuccino, wat tijd bespaart. Daarnaast zorgt het aparte heet water uitgiftepunt ervoor dat jouw gasten nooit een druppel koffie in hun heet water hebben.

Bekijk deze machine

Demonstratie
aanvragen

Wil jij een demonstratie van een ETNA koffiemachine? Vraag deze dan aan via dit formulier. We nemen contact met je op voor een afspraak zodat je in ons experience centre kennis kan maken met de ETNA. Tijdens deze demonstratie laten we je alle eigenschappen zien van de koffiemachines en mag je deze in alle rust uitproberen. Je kunt dan gelijk kennis maken met onze koffies.

Demonstratie aanvragen   Contact opnemen

Sand Teal Leaf

Peeze denkt
met je mee