De wereld
van koffie

Bij Peeze werken we dagelijks hard aan ons doel om van eerlijke koffie de norm te maken. We werken op onze eigen unieke manier en daar willen we jou graag meer over vertellen. We nemen je mee in de wereld van koffie hoe wij deze zien! Van koffiebes tot koffiekopje. Waarbij je natuurlijk niet naar huis gaat zonder te proeven!

Teal White White Leaf

Hoe ziet
de workshop
eruit?

We geven je een kleine sneak peek van de workshop. Wil jij met vrienden of familie onze branderij van binnen bekijken en je laten inspireren op het gebied van koffie? Vul dan het aanvraagformulier in. Na inschrijving nemen we zo snel mogelijk contact met je op om jouw inschrijving te bevestigen.

Aantal personen: Max. 6
Prijs per persoon: €19,50

Het is momenteel niet mogelijk je in te schrijven. Zodra er nieuwe data bekend zijn, worden die hier vermeld.

Oorsprong

Oorsprong

Weet jij het verschil tussen Arabica en Robusta? We vertellen je over de oorsprong van koffie, de verschillende variëteiten en de verwerkingsmethodes.

De branderij

De branderij

In onze branderij in Arnhem branden we koffie volgens uniek recept. We geven je graag een rondleiding door onze branderij en vertellen je alles over het brandproces!

Proeven

Proeven

Proef onze koffie en maak zelf een latte special! We nemen je mee in de laatste trends en laten jou experimenteren met smaken.

Sand Teal Leaf

Al nieuwsgierig
naar de branderij?

Als je naar onze workshop komt nemen we je mee in onze branderij. Hier branden we met veel aandacht en liefde onze koffie. In deze video geven we jou alvast een kijkje achter de schermen. Kom jij langs om het van dichtbij te bekijken?

Bekijk de video