Teal Sand

Hoe kies je de juiste koffie?

Koffie kent zo veel smaken en variaties, dat het soms lastig kan zijn om een koffie te vinden die je lekker vind. Herken jij dit probleem? Dan hebben wij goed nieuws. Wij kunnen de keuze voor de juiste koffiebonen vergemakkelijken. Door slechts een aantal vragen te beantwoorden kom jij snel achter jouw favoriete koffiesmaak.

Dave Cloosterman
16 maart 2022
Twee handen houden Peeze koffiekopje vast

 

Maak de juiste
koffie keuze

Wat is nou voor mij de beste koffie? Of wat is de lekkerste koffie? Vragen die we vaak horen maar waarbij het antwoord voor iedereen anders is.

We hebben daarom een handig hulpmiddel ontwikkeld waarmee je jouw koffie keuze eenvoudig kan maken. Met het beantwoorden van een aantal vragen geven we jou een persoonlijk koffie advies. Hiermee weet je zeker dat je een koffie kiest die voldoet aan jouw wensen en waarmee je direct bijdraagt aan een betere wereld.

Doe nu de koffie test

 

Volle smaak van koffie
zit in de koffieboon

De smaak van koffie is afhankelijk van vele factoren, zoals de zetmethode en de brandingswijze. Maar wist je dat veel van de smaak ook te herleiden is naar de land van oorsprong. Zo zijn koffiebonen met een chocolade smaak afkomstig uit Brazilië en proef je bij koffiebonen uit Peru meer notige en fruitige smaaktonen. Een melange van deze verschillende koffiebonen en de speciale branding technieken zorgen voor een premium smaaksensatie.

Op basis van deze smaaktonen, zettechnieken en nog enkele gegevens kunnen wij de perfecte koffie voor jou vinden. Doe de smaaktest en ontdek ze zelf!

Doe nu de koffie test

Sand Teal Leaf
Koffiebonen in pistonmachine

Dit krijg je
gegarandeerd

De koffie van Peeze is niet zomaar koffie, maar voldoet ook aan strenge duurzaamheidseisen en zijn met precisie en expertise gebrand. De smaak van Peeze komt van:

  • 100% Arabica koffiebonen
  • Ambachtelijke branding in eigen branderij
  • Fairtrade en/of Rainforest Alliance certificatie

Doe nu de koffie test