Teal Sand

Geen stress bij keuze welke koffiemachine het beste bij jouw past met de Machinekeuzehulp

Zoek je een nieuwe koffiemachine voor op kantoor? Dan is de kans groot dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Er zijn tal van merken, modellen en eigenschappen die een gedegen keuze lastig maken. De Machinekeuzehulp biedt hierbij dé oplossing. Door een paar eenvoudige stappen weet je direct welke machine het beste bij jouw behoeftes past.

Dave Cloosterman
09 januari 2021

Welke koffiemachine, dat is de vraag

Hoeveel koffiedrinkers zitten er op kantoor? Wil je cappuccino kunnen maken? Wil je verse bonenkoffie of juist filterkoffie? Dit zijn een paar belangrijke vragen die je terugvindt in de Machinekeuzehulp. Het vooronderzoek hebben wij al voor je gedaan, dus in een paar stappen weet je welke machine jou het beste past. Je download de tool via onderstaand formulier.

Persoonlijk advies o.b.v. jouw situatie en wensen

Uiteraard hebben de machines nog veel meer mogelijkheden en eigenschappen dan de Machinekeuzehulp laat zien. Wij adviseren je dan ook graag over de details, zodat je uiteindelijk de beste keuze kunt maken.

Machine zien, proberen en proeven

Heb je een match gevonden? Dan is de kans groot dat je de machine graag eens met eigen ogen wilt ziet en uiteraard de koffie wilt proeven zoals deze door de machine bereid wordt. Voor deze stap nodigen wij je graag – wanneer dit weer kan – uit in ons Peeze Experience Center in Arnhem, waar wij het gros van de machines hebben opgesteld zodat je ze uitgebreid kunt testen.

Download de Machinekeuzehulp

De Machinekeuzehulp download je eenvoudig via het formulier. Ontvang je liever persoonlijk advies? Dan kun je ook direct contact opnemen met onze customer support via info@peeze.nl, 026 – 362 2422 of via de chat op deze website.