Teal Sand

Wat is de beste koffiemachine? Geen keuzestress meer dankzij de machinekeuzehulp

Zoek je een nieuwe koffiemachine voor op kantoor? Of ben je horecaondernemer en ben je op zoek naar de beste halfautomaat espressomachine die bij jou past? De kans is groot dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Er zijn tal van merken, modellen en eigenschappen die een gedegen keuze lastig maken. De machinekeuzehulp biedt hierbij dé oplossing. Na een paar eenvoudige stappen weet jij welke koffiemachine bij jou past.

Dave Cloosterman
09 januari 2021

Hoe kies je de beste koffiemachine?

Er zijn veel aspecten die een rol spelen bij de keuze voor een zakelijke koffiemachine. De meest belangrijke vragen kunnen beantwoord worden in de machinekeuzehulp. Het mooie bij deze hulp is, dat je na het beantwoorden van de vragen meteen een passend aanbod te zien krijgt. Je hoeft zelf dus niet meer op onderzoek uit. Dit hebben wij al voor je gedaan.

Vind jouw koffiemachine Neem direct contact op

Welke koffiemachine voor horeca en bedrijfsleven?

In de horeca is het soms lastig om een passende koffiemachine te vinden. Voor wie is de koffiemachine bedoeld? Wie gaat de koffiemachine bedienen? Ga je bijvoorbeeld voor de beste volautomaat, die door iedereen bediend kan worden. Of kies je voor de beste halfautomaat espressomachine waar jouw barista’s de mooiste specialiteiten mee kunnen maken?

Ook in het bedrijfsleven is de zoektocht naar de beste koffiemachine soms onbegonnen werk. Zaken die je jezelf wellicht afvraagt bij de keuze voor een koffiemachine op kantoor zijn:

  • Hoeveel koffiedrinkers zitten er op kantoor?
  • Wil je koffiespecialiteiten met melk kunnen maken, zoals cappuccino’s?
  • Kies je voor verse bonen of juist filterkoffie?

Door de specifieke vragen in de machinekeuzehulp te beantwoorden kun je in no-time voor jouw horecagelegenheid of kantoor een passende koffiemachine vinden.

Zien, proberen en proeven

Je hebt de machinekeuzehulp ingevuld en een match gevonden. Top, maar wat nu? Uiteraard is het mogelijk om de koffiemachine direct aan te schaffen, maar je kunt de machines ook eerst komen bekijken in het Peeze Experience Center in Arnhem. Je kunt dan niet alleen de koffiemachine komen bekijken, maar je kunt de koffie ook proeven. Wij adviseren je dan ook graag over alle details, zodat je uiteindelijk de beste keuze kunt maken.

Vind jouw koffiemachine Neem direct contact op