Peeze bestaat dit jaar 140 jaar.  Om dit te vieren trakteren wij onze relaties op een jubileumcampagne. Dit najaar maak je bij iedere koffiebestelling kans op één van de twaalf gouden tickets, die staan voor prachtige VIP-arrangementen van andere relaties. Op deze manier gaan Peeze klanten op ontdekkingsreis, net zoals Peeze dit al 140 jaar doet. Onderaan deze pagina vind je details over verschillende arrangementen.

Peeze bestaat dit jaar 140 jaar.  Om dit te vieren trakteren wij onze relaties op een jubileumcampagne. Dit najaar maak je bij iedere koffiebestelling kans op één van de twaalf gouden tickets, die staan voor prachtige VIP-arrangementen van andere relaties. Op deze manier gaan Peeze klanten op ontdekkingsreis, net zoals Peeze dit al 140 jaar doet. Onderaan deze pagina vind je details over verschillende arrangementen.

Heb jij een van de twaalf gouden tickets gevonden?

Gefeliciteerd! Je kunt het gouden ticket verzilveren door een leuke foto van het winnende ticket te maken en deze op Facebook of Instagram te plaatsen met de hashtag #Peeze140jaar. Dit mag via het social media account van je bedrijf, maar ook via je persoonlijke social media account. Let op dat je profiel op openbaar staat en dat je Peeze tagt in je post @Peeze_koffie, zodat we je foto kunnen vinden. Wij nemen hierna contact met je op. Lukt het niet om het ticket via social media te delen? Mail dan naar info@peeze.nl t.a.v. Afdeling Marketing.

Spelregels

De tickets worden verspreid binnen de periode 16 september tot en met 31 oktober 2019. Heb je een ticket gevonden? Deze is te verzilveren tot 1 januari 2020. Let op: met het ticket kun je gebruik maken van het arrangement dat op het ticket vermeld staat, bewaar deze dus goed. Wat het arrangement inhoudt vind je op deze webpagina. Tickets zijn uitsluitend bestemd voor klanten van Peeze en niet in te wisselen voor geld. Door omstandigheden kan de inhoud van het arrangement aangepast worden. Hieronder vind je meer informatie over de verschillende arrangementen.

De VIP-arrangementen
bij een van onze partners!

Klik op het logo om de arrangementen te bekijken

 

Burgers Zoo

Bij Burgers Zoo kun je met het Pinguïn Arrangement voor tien personen de hele dag terecht. Er wordt namelijk een complete dag voor jullie georganiseerd. Na binnenkomst bij de pinguïn worden jullie ontvangen met koffie, thee en appeltaart. Ook toegang tot het park, lunch en afsluiting in het Park Restaurant zijn inbegrepen. Als herinnering krijgen jullie aan het einde van de dag een Burgers’ presentje.


Sterrenberg Otterlo

Dit 4 sterren wellness hotel op de Veluwe biedt de perfecte omgeving om helemaal tot rust te komen. En dat kan! Want het tweede VIP arrangement dat te winnen is, is een twee personen all-in overnachting in een deluxe kamer. Dat is inclusief aperitief, 4-gangen diner met wijnarrangement, after dinner koffie met friandises, ontbijtbuffet en gebruik van het zwembad, de sauna, de fitness en wellness. Ook een fiets/wandelkaart van de Veluwe is inbegrepen.


Apenheul

Ook de Apenheul geeft een bijzonder arrangement weg: Dierenverzorger voor één dag voor één persoon. Bij de Apenheul kun je namelijk één dag als dierenverzorger van bijvoorbeeld doodshoofdaapjes of gorilla’s aan de slag. Je helpt daarbij met het klaarmaken van voer, voeren, schoonmaken en assisteert wellicht bij een voederpresentatie! Dat is inclusief uitgebreide lunch en parkeerkaart.


De Pingerhoeve

Restaurant en Bed en Breakfast de Pingerhoeve bevindt zich in Nuth, Zuid-Limburg. Op deze monumentale boerderij wordt een workshop “kennismaken met Natural Horsemanship” voor twee personen aangeboden. Laat je in anderhalf uur verrassen door deze unieke ervaring met paarden.


Thermen Bussloo

Twee dagen lichaam en geest laten ontspannen in wellness en hotel Thermen Bussloo: wil wie dat nou niet? Met het culinaire arrangement voor twee personen dat wordt aangeboden maak je gebruik van het resort, een belevenisprogramma, een nacht in het vier sterren hotel, een culinair vier gangen menu en het ontbijtbuffet.


Golfbaan het Rijk van Margraten

Golfbaan Het Rijk van Margraten is te vinden in het heuvellandschap van Zuid-Limburg, tussen landerijen, wijngaarden en oude bossen. De perfecte locatie voor een 18-holes golfbaan. Winnaars van dit 6-persoonsarrangement kunnen kiezen om zelf 9 holes te golfen op de short golfbaan of om deel te nemen aan de Pak de Handschoen lessen, waarin men de basisbeginselen van de golf op een leuke manier tijdens 90 minuten krijgen uitgelegd. Meerdere locaties mogelijk.


Ouwehands Dierenpark Rhenen

Bij het Ouwehands Dierenpark in Rhenen worden twee personen een dag meegenomen in het verhaal van het dierenpark. Na ontvangst met appelgebak en Peeze koffie is het tijd voor een olifantentraining en rondleiding door Pandasia. Er wordt afgesloten met een lunch, waarna je op eigen gelegenheid het park kan ontdekken.


Het Scheepvaartmuseum

In het Scheepvaartmuseum is één van de grootste collecties van maritieme voorwerpen ter wereld te vinden. Van schilderijen tot aan wereldkaarten. Het bezoek voor zes personen, mét Peeze koffie en gebak, dat wordt aangeboden biedt dan ook een bijzonder kijkje in de Nederlandse geschiedenis en scheepvaarttoekomst.


DeLaMar Theater

Midden in Amsterdam vindt men hét theater van Nederland. Het DeLaMar Theaterarrangement voor twee personen kan men hier besteden aan een cabaret-, musical-, toneel- of muziekshow naar keuze op basis van beschikbaarheid. Ook inbegrepen is een driegangendiner inclusief drank en pauze of nazit arrangement.


Openluchtmuseum

Het Openluchtmuseum in Arnhem brengt het verleden tot leven met authentieke gebouwen, voorwerpen en ware verhalen. Het arrangement dat wordt aangeboden biedt toegang tot het park (inclusief parkeren) voor twee personen. En dat niet alleen, ook koffie met gebak, lunch en een borrel is inbegrepen.


Musis en Stadstheater Arnhem

Durven jullie het aan? Musis en Stadstheater Arnhem geeft namelijk een arrangement weg met tien kaarten voor de West End-hit Ghost Stories op vrijdag 6 december 2019. Het arrangement is inclusief consumptie en 80 minuten durende achtbaan van spanning en huiveringwekkende momenten.


Landgoed Hotel Groot Warnsborn

Gelegen op een unieke locatie in de Veluwe wordt door Landgoed Hotel Groot Warnsborn een luxe overnachting aangeboden voor twee personen, inclusief ontbijt. Het hotel heeft een unieke buitenplaats op een 750 ha. Groot Rijk monumentaal landgoed. Dé plek om culinair te eten en lekker te ontspannen.