Onze thee

Onze thee heeft een bijzonder verhaal. Al onze thee wordt namelijk verbouwd, verwerkt en verpakt door de lokale bevolking in Sri Lanka. De plek waar de thee groeit en de verwerking van de thee zorgen voor de unieke smaak en het bijzondere karakter. En dat zie je terug in de verpakking. Het Communitea thee concept is namelijk mede vormgegeven door de gemeenschap in Sri Lanka. De verpakkingen zijn gebaseerd op tekeningen, persoonlijke spullen of objecten van medewerkers van de theeplantage. Elke kop thee bevat een persoonlijke boodschap van iemand uit Sri Lanka.

Kandy thee sachets

Bekijk de collectie sachets gevuld met fijngesneden theeblaadjes.

> Ontdek

colombo communitea

Colombo thee enveloppen

Bekijk de thee enveloppen gevuld met fijngesneden theeblaadjes.

> Ontdek

Norwood losse thee

Bekijk de collectie losse thee en navulzakken leaf-thee.

> Ontdek

WAARIN
EEN KLEIN
LAND
FAIR KAN
ZIJN

Het Communitea theeconcept

Goede thee kan alleen goed zijn als het hele proces goed is. Van oorsprong tot kopje. Daarom halen we de thee rechtstreeks bij de theeplantages in Sri Lanka vandaan. En gaat er, voor iedere kop thee die je drinkt, een deel naar de Peeze Foundation. Hiermee verbeteren we structureel de leef- en arbeidsomstandigheden in de oorsprong. Daar smaakt de thee veel beter van.

> Lees meer

Download de
collectiebrochure

Lees meer

Communitea als totaalbeleving

Omdat we een rechtstreekse samenwerking hebben met de theeplantages is Communitea thee van de beste kwaliteit. Elke variant heeft het Fairtrade / Max Havelaar keurmerk en de meeste thee is biologisch gecertificeerd. Er zijn drie verschillende theeconcepten verkrijgbaar:

  • Norwood – pure losse thee
  • Colombo – luxe envelopjes
  • Kandy – sachets met fijngesneden theeblaadjes.

Het Communitea theeconcept bestaat uit een complete presentatieset. Elk concept is verkrijgbaar in een bijpassende luxe presentatiekist van duurzaam bamboegras en met stijlvol servies. Download de brochure voor een compleet overzicht van ons assortiment en onze theeconcepten.

> Brochure downloaden

VOOR
THUIS

Ontdek

VOOR
HORECA

Ontdek

VOOR
KANTOOR

Ontdek

Communitea thee blaadjes

Wil je Communitea proberen?

Geïnteresseerd in het Communitea concept voor in de horeca of voor op kantoor? Ontdek wat de thee zo bijzonder maakt en vraag nu vrijblijvend een gratis proefpakket aan.

Proefpakket aanvragen

VAN
OORSPRONG
TOT KOPJE